Opel Mokka 1.6 CDTI 136 hv X 4×4 arvostelut ja todellisen kulutuksen

Opel Mokka 1,6 CDTI 136 hv X 4x4: -ensivaikutelmiaOpel Mokka 1,6 CDTI 136 hv X 4x4: -ensivaikutelmiaOpel Mokka 1,6 CDTI 136 hv X 4x4: -ensivaikutelmiaOpel Mokka 1,6 CDTI 136 hv X 4x4: -ensivaikutelmia

Tällä hetkellä Opel Mokka X on ainoa malli myy tuotemerkin Saksan että tölkki kutsutaan SUV, koska maa Tourer muunnos Merkintä ei voida pitää sellaisina huolimatta neliveto ja sisäkorkeus kuin standardi sedan. Ja juuri alkaa testata uutta versiota X Mokka Hänen nimensä X on nyt yhteinen kaikille tuleviin SUV of Opel-, voimanlähteenä tunnetun moottorin 1,6 litraa Dieselmoottori sen variantti 136 hv, hänen ainoa vain diesel saatavilla Espanjasta.

Kuten olen sanonut muissa tilanteissa, tämä 1.6 CDTI Opel Mokka X Se on ponneaine oman valmistuksen totesi sen vähentää kulutusta ja helppous siirtyä keskelle ja korkean alueen, mutta jossa työnnettävyyttä halvempien pysyy sen vireillä. Tämä johtaa vain täytyy vähentää marssia ohituksiin, koska kaupunkikäyttöön se ei ole niin ilmeinen tämän puutteen.

Voidaan katsoa, ​​että tämä on Opel ensimmäinen omalla moottorilla luvalla 2,0 CDTi kanssa FIAT- lähde jalostaminen samanlainen kuin sen tärkeimmät kilpailijat. Vaihdelaatikon Tämän Opel Mokka 1,6 CDTI X on 136 hv 6 nopeus manuaalinen, tarkat käsittely- ja lyhyisiin muutoksia. tämä versio on neliveto kytkemällä ajaa taka-akselin, joka takaa vähemmän mekaanista monimutkaisuutta ja erittäin vähentää takaraajan normaaleissa hyvä pito "vedä". Tällaista asemaa soveltuu auttaa edistämään liukkailla silloin tällöin ja parantaa käyttäytymistä näissä tilanteissa, mutta on selvää, että on olemassa järjestelmä, joka voi tukea intensiivistä maastossa säännöllisesti.

Mitä käytös, Voit määritellä uudet Opel Mokka X jalo ja helppo ennustaa, Erityisesti meidän testi yksikkö, joka oli hyvin sidottu antelias 225/45 R19 renkaat toimenpide, varmistetaan korkea annos sivusuunnassa ja syötön tarkkuus pito mutta joka synnyttää suurempi NVH sisällä toivottavaa. Se ei ole ajoneuvoa, joka voi ylpeillä koskevat suodatusmahdollisuus, mutta tämä Mokka X saavuttamatta tasoa palkkion kilpailijoita Q2 Audi tai BMW X1, se on Edellä Yleisimmällä mallit luokassaan.

Opel Mokka X: kuvatOpel Mokkla X 1,6 CDTI 136 4x4: todellinen kulutus

päivitetyn Opel Mokka X valtuuttaa keskimääräinen kulutus 4,5 l / 100 km, yksi litra alle tiedot, jotka vuodattavat säännöllisten koeajoja kanssa Road kulutus 5,2 l / 100km ja menojen kaupunkiliikennöintiin 6,1 l / 100 km. Olematta erinomaisia ​​tuloksia, tosiasia on, että todelliset menot on jalo alue harkitsee tätä mallia painaa 1500 kg mikä johtuu osittain sen AWD-järjestelmä.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Uusi Opel Crossland X: niin on

Opel Grandland X: niin on

Opel Mokka X: ensimmäinen testi ja hinnat