Dacia Duster 1,5 DCI / 110 4×4: vaikutelmia ja todellisen kulutuksen

Ensikokemukset Dacia Duster 4x4 1,5 dCi 110 hvEnsikokemukset Dacia Duster 4x4 1,5 dCi 110 hvEnsikokemukset Dacia Duster 4x4 1,5 dCi 110 hvEnsikokemukset Dacia Duster 4x4 1,5 dCi 110 hv

Kun se esitteli ensimmäisen version Dacia Duster, harvat saattoivat kuvitella kaupallinen menestys, joka muutamaa vuotta myöhemmin. Totuus on, että tällainen menestys olisi ollut vaikeampaa, ellei se olisi köyhille yleinen taloudellinen tilanne, joka yhdessä muoti maastoauto Chasing saa meidät näyttämään kiertävän Duster yli aluksi ehkä odotettiin.

Tällä kertaa meillä on jälleen kokeilla Dacia Duster, nyt versiossa varustamalla Renault 1,5 dCi 110 hv versio ja AWD kanssa Haldex ero tyyppi tyyli kaikkea virtatie (täältä voit nähdä koko profiiliin). Ja aloitamme tietenkin meidän testeissä Varsinainen työ tie. Koska se ei ole merkki aerodynaaminen kehitys ja niiden erittäin alhainen, kaikki ansio on, että mukaisesti keskimäärin todellinen kulutus vain 5,7 l / 100 km. Jotain, joka ei ole paljon järkeä tänään valitsevat 6. äärimmäisen lyhyt nopeus, noin 42 km / 1000 rpm 4x4 versio: on moottorin kierrosten lähellä 3000 rpm nopeudella 120 km / h, erittäin tuntuvasti rangaista akustinen mukavuus ja satunnaisia ​​1.5 dCi moottorin tehokkuutta.

Toinen seuraus valinta näiden lyhyiden kehityksen muutos on aina Lisätään Dacia Duster 1,5 dCi 4x4 vaihde suhteen, mitä on tapana muissa malleja markkinoille, tulee epämiellyttävä ajaa kaupunkikäyttöön. Meidän tavallista road kiertue, aina keskimäärin 110 km / h, olemme viettää vain 5,6 l / 100km. Vaikka kaupunkikäyttöön täyttää 5.9 l / 100km todellisen kulutuksen, jälkimmäinen luku ylöspäin litra alhaisempi kuin kuluttaa saman version vuonna 2010. Tämä vähennys näyttää fantastinen työtä vuodesta toiseen Tunnettujen lohko Diesel 1,5 litraa, mikä asettaa monia malleja asentaa Renault / Nissan liitto huippuyliopistoja kuluttajalle.

Dacia Duster 1,5 DCI / 110 4x4: Käyttäytyminen

Nyt siirrytään arvostaa hieman käyttäytyminen Dacia Duster 1,5 dCi 4x4 kun ensimmäinen kilometrin tien, on mielenkiintoista nähdä, miten Nopea pyöreä ja vahva tuki on, kun se käyttäytyy paremmin Tämän Duster. Ja se on, että alle rauhallinen ja järkevä ajo, ohjauksen tuntuu raskaalta ja edistää hitaasti reaktioita elimistössä.

Dacia Duster InteriorLopulta ymmärrys Dacia Duster mallina tiukka taskuihin tai ihmisiä, jotka eivät halua käyttää enemmän rahaa ostaa auton, suositellaan versiot vähän nostinkaluston, kuten tapauksessa tämän Duster enemmän varustettu sen hinta alkaa lähestyä muuta näkyvää SUV parempaa laatua ja rulla, minun täytyy sanoa, tarkempia.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Niin tulee uusi Dacia Duster 2017

Dacia julkaisee mini Duster 2018

Paavin uusi auto on ... Dacia Logan!