Kia Niro 1,6 Hybrid HEV: todellista kulutusta ja vaikutelmia

Kia Niro hibrido: kuvia meidän todellisen kulutuksen testiKia Niro hibrido: kuvia meidän todellisen kulutuksen testiKia Niro hibrido: kuvia meidän todellisen kulutuksen testiKia Niro hibrido: kuvia meidän todellisen kulutuksen testi

Kia on alkanut myynti Niro sisään Espanja, auton syntynyt tarkoitus myydä aluksi hybriditeknologia (yhdessä 2017, Suunnitelmissa on myös mielenkiintoinen markkinointi hybridi-versio).

Kia Niro 1,6 HEV -virallinen nimi, jolla se myy hybridi Kia Niro enchufable-, sisältyvät luokkaan kompakti SUV. Itse asiassa, se puhuu samaan segmenttiin kuin Kia Sportage, mutta käytännössä on tuttu kompakti crossover, jossa todennettujen alaspäin 170 mm: n korkeus mitta on saavutettu yläosassa kannen kotelon, ja pituus 4,35 metriä.

Kia Niro 1,6 HEV Se yhdistää sähkömoottorin bensiini 1,6 litran neljän sylinterinen Atkinson jakson. Hybridijärjestelmän yhdessä tuottaa 141 hv ja automaattinen vaihteisto kaksinkertainen kytkin tekee mekaanisen yhdistelmä toimivat tyydyttävästi, merkittäviä tuloksia polttoaineen kulutuksen ja riittävä etuja.

Kia Niro hybridi todelliseen kulutukseen todellisen kulutuksen olemme saaneet kanssa Kia Niro 1,6 hybridi HEV Ne ovat aitoja ennätys luokassaan, osoittautumassa itsensä kuinka vähän Toyota Prius voidaan kuluttaa turvautumatta riskialtista muotoja korin.

Kun erittäin tarkka tietokoneen, todellisen kulutuksen olemme saaneet tienvarsi on ollut 4,8 l / 100 km kaupunki ja 3,9 l / 100 km. Ovat epäilemättä yllättävää tosiasioita, koska saman reitittää Toyota Prius Se oli vähemmän tehokasta, todellisia kulutustiedot 5,7 l / 100km (moottoritie) ja 4,6 l / 100km (kaupunki).

Plug-in hybridiautoja Volkswwagen GTE Golf ja Audi A3 Sportback e-tron myös ne jäävät hieman poispäin kulutusluvut Kia Niro (5,6 l / 100km maantiellä ja 5 l / 100km kaupungin kahden saksalaisen autoa), mutta hyödyt nämä kaksi "Kaksoset" on mahdotonta hoitaa ja sortuu Niro hätäisesti.

Lopuksi on korostettava, että Kia Niro 1,6 hybridi HEV se on ollut erittäin lujatekoinen aikana koettelemukset palvelujen teemme piirissä INTA, kun otetaan huomioon, että aloitimme testaus vain 107 km.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Miten hybridiautot Work

- Kaikki sähkö- ja hybridi plug: osto-opas

- Kaikki todellinen kulutus autojen