Sakot laittaa enemmän paketti- ja kuorma

Sakot laittaa enemmän paketti- ja kuorma

paketti- ja kuorma ovat jälleen tutkittavana Liikenne Uuden erityisvalvonta kampanja että DGT suorittaa vasta helmikuussa 21. Samassa kampanjassa teki vuosi sitten, yli 80000 tällaista ajoneuvoa seurataan ja raportoidaan yli 11000, lähes 14 prosenttia ohjataan.

Kun kyseessä on kuorma- ja pakettiautot, ja kuten tapahtuu autoja ja moottoripyöriä, Ylinopeus on yleisin rikos keskuudessa kuljettajia. Noin vuosi sitten, aloitti toimintansa tutkat tunnistamaan ja erottelemaan ajoneuvon kyseessä voi tehdä valituksen mukautettu, alimpien enimmäisnopeus näissä ajoneuvoissa kuin henkilöautoissa, 100 tai 90 moottoritielle, riippuen auton ja 80 tai 70 tavanomaisten teillä.

toiseksi miehittää sakkoja, joilla ei ole ITV järjestyksessä, muista, että nämä ajoneuvot on läpäistävä useammin kuin henkilöautoihin, ja joilla ei ole pakollista vakuutusta. Muut ongelmat asiakirjat ajoneuvon tai kuljettaja ovat kolmanneksi syy hieno välillä paketti- ja kuorma. Seuraaja käyttämättömyyden turvavyön, jossa se on edelleen vireillä asia tämän tyyppisessä ajoneuvossa. Yleisiä ovat myös sakkoja ylipaino tai stressiä ja vähemmän myönteisiä alkoholiin ja huumeisiin.

Kuorma, sääntöjenvastaisuuksia ajopiirturin ja ajoaikojen miehittää valtaosa sakkoja. seuraa tekniset puutteet ajoneuvojen ja ylipainosta ja huonoja lastaus tai ahtaus tämän. Sulje ranking ei turvavyön käytön sekä alkoholin ja huumeiden positiivinen

rikoksenuusijoita sota

Lisäksi, koska vuosi sitten DGT on alkanut ilmoittaa pääosasto Land Transportation seuraamuksia syyllistyneen rikoksenuusija kuljettajat, että lukuun ottamatta rangaistuksia kuljettajille-itse tutki yritysten he työskentelevät ovat, kun niitä harkitsemaan yrityksiä, jotka tekevät enemmän vakavia rikoksia menettää kykynsä toimia maamme.

Saatat myös olla kiinnostunut

Van kuljettajat ovat alttiimpi kaatumaan

Pakettiautot ja moottoripyörät, enmersas monissa onnettomuuksissa

10 vinkkejä pitää mielessä, jotta siirtyä vuokra van