Black Friday 2016: Paras auto tarjoukset

Parhaat tarjoukset Black Friday EspanjassaParhaat tarjoukset Black Friday EspanjassaParhaat tarjoukset Black Friday EspanjassaParhaat tarjoukset Black Friday Espanjassa

Hän syntyi Yhdysvalloissa ja on jo saavuttanut Espanja. kuukauden kuluttua Halloween vietetään, neljäs perjantaina marraskuussa aina samaan aikaan kiitospäivän jälkeinen päivä. se on Perjantaina jossa yritykset perinteisesti tarjoavat huomattavia alennuksia, pääasiassa, mutta ei pelkästään, elektroniikkaa ja muoti. Tämä päivämäärä merkitsee virallista alkamista loma shopping.

Espanjassa, musta perjantai on keksiä muunnelmia; tärkeintä on sen suurin määrin ajoissa. Useimmat pinnat säilyttävät tarjouksia perjantaina ja sanoi loput viikonlopun. Ja jälleenmyyjät, joka on meitä kiinnostaa, soveltaa sitä kukin omalla tavallaan. Itse asiassa useimmat eivät pelaa isäntänä nimen 'musta perjantai'.

kahlaamo

Yhdysvaltalainen yritys on sävytetty sininen musta perjantai ja pidentyneet ajan kutsuen Blue Days ". Hinta on vähentää arvonlisäveroa (lähes) kaikki sen mallit vasta marraskuussa 20. Ne jäävät Ka +, Tourneo Courier, Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Tourneo Connect Edge, Mustang ja Tourneo mukautettuja malleja. Huipentuma tulee olemaan päivät 20. ja 21. marraskuuta, joka tarjotaan tätä Sama alennus huolto- ja virallisia arvioita

Citroën

Jos ostat Citroën hyödyntämällä rahoitussuunnitelmasta PSA Rahoitus Espanja EFC S.A., sinun on oikeus saada alennus 5100 euroa että C3 ja C4-Cactus, of 5500 euroa että C4 Picasso, of 5700 euroa että C5 ja ylös 6000 euroa että Citroen C4 Diesel AM22. Yritys on nimeltään Kantaesityksiä suunnitelma.

fiat

Italialaiset menevät musta täyteen värivalikoima ja soittavat alennus paketti väri Days. fiat tarjoukset alennukset välillä 5700 ja 6000 euroa mallit piste, eurojen 44300-4480 sisään 500 ja sen ympäristössä 6000 euroa sisään 500L. Tehdä niin, kyllä, sinun on täytettävä tietyt ehdot, mukaan lukien toimittaa auto joiden pituus on vähintään kolme kuukautta.

Renault

Poikkeuksen ensimmäiseen neljästä erässä ja vuoden vapaa vakuutukset jos ostat Mégane nolla kilometri. Sama bonukset tarjotaan Mégane Coupé, Clio ja Sport Tourer, Myös kilometri nolla, mutta näissä tapauksissa Ne lisäävät kahden vuoden ilmaiseksi kattavuutta. Sport Tourer he antavat sinulle myös yksi kosketusnäyttö selain. Haluatko lisää? Koska siellä: Tällä talismaani Se on tarjottava neljän vuoden ilmainen ylläpito ja takuu ja vakuutus renkaat samana aikana. Kaikki tämä 30 päivään marraskuuta.

Hyundai

Black Friday ottelut 25 vuotta saapumisesta yrityksen Espanjassa, ja tekee tarjonta erikoispainoksia useita malleja erittäin edulliseen hintaan: Tucson 21990 euroa; i30, mistä 12465 euroa, ja ix20, mistä 13490 euroa. Kaikissa näissä lisätään Ilmainen ylläpito, takuu ilman kilometrirajoitusta ja tiepalvelu viisi vuotta.

Nissan

Juke alkaen 12900 euroa tai XTrail alkaen 23600 euroa. Kumpi valitset, tulet Kolmen vuoden ilmainen ylläpito, takuu ja tiepalvelun. Vaikka se merkitsee rahoittaa RCI Banque SA kokonaisuutena ja toimittaa käytetyn auton. Ja jos haluat Qashqai, Sinulla on suunnitelma rahoittaa 0 prosenttia huhtikuu ja avaaminen maksuttomia.

ritsa

Jos ostat CR-V, Honda tarjoukset ylimääräinen lahja, valita useita erilaisia ​​laitteita, Elegance: pimensi vanteet, kattokaiteet, sävylasit ... mitä haluat.

jeeppi

Jeep on myös syntymäpäivä: 75 kynttilää kakun eikä vähempää. tarjoaakin luopio, cherokee, Grand Cherokee ja riitelijä kanssa maksulaitettaan, vuokraa ja vuosien ylläpito lisäksi takuun.

Saatat myös olla kiinnostunut

Black Friday: autojen myynti kasvoi 23%