Surun alle 9000 euroa: Dacia Sandero 2017 Ka +

Dacia Sandero ja Ka +: kaksi halpaa autoa päinDacia Sandero ja Ka +: kaksi halpaa autoa päinDacia Sandero ja Ka +: kaksi halpaa autoa päinDacia Sandero ja Ka +: kaksi halpaa autoa päin

Jos sinulla on tiukka budjetti ostamisesta uusi auto (Katso kaikki hinnat uusien autojen Espanja) ja etsivät käytännöllisyys ja toiminnallisuus, on enemmän kuin todennäköistä, että pääosan tämän vertailevan analyysin -The tulevaisuuden Dacia Sandero ja Ford Ka 2017 + - odotuksiasi.

Ensimmäinen Tärkeintä ostaessaan ajoneuvo on yleensä hinta. Tässä tapauksessa sekä Dacia Sandero kuin Ka + on Alla 9000 euroa (Siinä tapauksessa, Dacia Sandero 2017, ei vielä ole julkistanut virallista hinnat, mutta lähteet Renault-Dacia Espanjassa vakuuttaa meille, että hinnat ovat samankaltaisia ​​kuin nykyinen malli). Tarkemmin sanottuna Ka + Sitä tarjotaan Espanjan markkinoilla 8850 euroa -versio 1.2 Duratec bensiinimoottori 70 hv ja Essential- trimmaustason, kun taas nykyinen lähtöhinta alkaa Dacia Sandero 7300 euroa (Tehokas korko Sandero 1,2 Base 75 hv; kuten olen aiemmin sanonut, hinta halvempi Sandero 2017 on hyvin lähellä näitä 7300 euroa). hintoja Näiden kahden auton kuuluvat alennukset ja erityisiä myynninedistämiskampanjoita.

Dacia Sandero ja Ford Ka 2017 +: Mitkä ovat moottorit?

Dacia Sandero 2017 tarjotaan samalla moottorit on markkinoitu toistaiseksi, eli 1.2 bensiinimoottorit 75 hv (Ilmakehän) ja turbo 0,9 TCe 90 hv diesel 1,5 dCi 75 ja 90 CV ja bi-polttoaineen bensiinin ja nestekaasun (nestekaasu) 0,9 TCe 90 hv.

Omalta kaupan valikoima Ka + Se on yksi bensiinimoottori 1.25 Duratec ja kaksi tehotasoa 70 ja 85 CV.

Ka +Dacia Sandero ja Ka +: koko, tila ja runko

nykyisen Dacia discover mittaus 4,05 m pitkä ja se on runko joiden virallinen ilmoitti Romanian yritys äänenvoimakkuus on 320 litraa (Kun päivitys, joka vapautuu tulevassa Pariisin autonäyttelyssä, parempi Ergonomia ja mukavuutta matkustajien mainostettu). Hänen vastustaja tässä kaksintaistelussa, Ka + mitattu 3,93 m pitkä (Vs. 3,97 m nykyinen Ford Fiesta), on varasto tilavuuden runko 270 litraa ja sen on 21 reikää dia jotta matkustajat voivat tallettaa henkilökohtaiset tavaransa erikokoisia.

Dacia Sandero ja Ka +: kaupan valikoima Espanjassa

nykyinen taso on vakiovarustus Dacia Sandero, tunnelmaa ja Laureate vaikuttavuus, unohtamatta variantti Stepway, Sandero kosmeettiset lisäaineet ulkopuolella että hieman muistuttavat SUV tai crossover.

aluksi Ka alue + Espanjassa Se on hieman pienempi tasojen laitteiden kutsutaan kaksi päättynyt Essential ja Ultimate. Sarja sisältää elementtejä, kuten manuaalinen ilmastointilaitteiden alalla viestintä- ja viihdejärjestelmä Fordin Sync -jossa äänikomentoja hallita sovelluksia smartphone-, pysäköintitutka anturit, sävytetty takaikkunoissa ja kevytmetallivanteet 15 tuumaa. pian Ka + toivottaa Erikoisversiot Mustavalkoinen, lisäämällä touch urheilullisempi ja rento ulkomailla (Kun elin musta ja valkoinen katto peilit tai päinvastoin). Molemmat versiot Ka + Mustavalkoinen tulee saatavilla valu 15-tuumaista CV 1,2 litraa 85 tarttuu vain Duratec.

Saatat myös olla kiinnostunut

Paras pieni auto, joka saapuu 2016 ja 2017

Erittelyt pienten autojen ja katumaasturit bestsellereitä

2017 Ford Fiesta: ensimmäiset tiedot ja kuvat