Ilmainen kokeiluversio halvin ja mielenkiintoisia SUV: Dacia Duster, Suzuki Jimny … ja paljon muuta

Dacia Duster ja Suzuki Jimny, kahden taloudellisen maastoautoDacia Duster ja Suzuki Jimny, kahden taloudellisen maastoautoDacia Duster ja Suzuki Jimny, kahden taloudellisen maastoautoDacia Duster ja Suzuki Jimny, kahden taloudellisen maastoauto

Yllättynyt Dacia Duster ja Suzuki Jimny, kaksi SUV hyvin harkita niiden kohtuullinen hinta ja toiminnallisuus. Testin paras SUV, joka pidetään 16., 17. ja 18. kesäkuuta messuilla Las Rozas Madrid, Se antaa sinulle täysin ilmainen mahdollisuus istua rattiin Duster ja Jimny ja tarkista mitä he voivat tarjota. Se on suurin tapahtuma Espanjassa yrittää löytää autoja, aiotte menettää?

Haluatko kokeilla ilmaiseksi Dacia Duster? Rekisteröidy täällä testata Best maastoauto.

Dacia Duster: suosituin

Dacia Duster maastoauto on yksi suosituimmista edullisia Euroopassa. Moottorivalikoima koostuu kahdesta bensiinin -1,6 115PS ja 1,2 TCE 125 CV- ja kaksi Diesel -1,5 dCi 90 ja 110 hv. 1.6 bensiinimoottori 105 hv Duster Se on muunnos, joka voi toimia nestekaasua (GLP).

varten bensiinimoottorit ja diesel 110 Dacia Duster Voit pyytää kaikki neliveto. viimeisimmät uutiset malli on sisällyttäminen versio, automaattinen kaksinkertaisen kytkin (EDC) ja kuusi vaihdetta, joka voidaan tilata vain dieselmoottorin 110 hv.
Hyvin pian on tuleva toisen sukupolven Dacia Duster. Se tuo uutuuden eri vartalotyypeille; Jos tähän asti myyty viisi ovet ja viisi paikkaa, se on erittäin todennäköistä, saat Grand Duster pidempi versio -noin 4,6 m- ja konfiguroitavissa 7 paikkaa; ja Toisaalta, pienempi versio 4,20 metriä pitkä sisällytetään segmentin kaupunkien tai pieni SUV.

Haluatko kokeilla Suzuki Jimny ilmaiseksi? Rekisteröidy täällä testata Best maastoauto.

Suzuki Jimny: olemusta SUV

Puhuminen Suzuki, varsinkin meidän maassamme, puhuu maantieajossa. Se on merkki geeneistä johdot liikkeellelähtöä asfaltti, joka tarjoaa malleja, jotka reagoivat parhaiten, kun tie on monimutkainen ja arvo mielenkiintoinen.

Palamattomien Suzuki Jimny Se on hyvä esimerkki tästä brändifilosofia. Pieni nelivetoinen neliveto, Se tarjoaa upeat off-road ominaisuudet ja yksi parhaista vastinetta markkinoilla. Sen tunnusmerkkejä ovat kehonsa tuskin 3,67 metriä pitkä, kolmiovinen, neliveto ja neljä paikkaa sisällä.

Suzuki Jimny mukana bensiinimoottori 1,3 nelisylinterinen 85 hv teho. Kulutus ja CO2 säilyvät 7,1 l / 100 ja 162 g / km, vastaavasti.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Uusi Dacia Duster 2017: halvempaa ja versiot

Dacia Duster 2018 ja tulee uusi edullisia maastoauto

Katumaasturit tunnetaan Suzuki: Jimny, Vitara ja S-Cross