Honda Civic Type R 2007-2010: urheilutapahtuma Käytettyjen rakkaus

Honda Civic Type R myymiseksiHonda Civic Type R myymiseksiHonda Civic Type R myymiseksiHonda Civic Type R myymiseksi

Honda Civic Type R hänen ensimmäinen kolmen sukupolven Siitä on tullut kultti urheiluauto Se nauttii merkittävää maine ja maineen. Se on auton sielu, että monet etsivät toisen käden markkinoilla ja on jo tallennettu arvostettuja keräilyharvinaisuus.

Honda Civic Type R kolmas sukupolvi Se markkinoitiin vuosina 2007 ja 2010. Kuten edeltäjänsä, tämä auto osoitti jälleen kerran yksi urheilullista mieliala; aikakausi melkein kuten kilpa-auto, mutta hyväksytty liikkuva tie. Esimerkiksi, 2-litran ilmakehän nelisylinterinen oli erittäin viritetty ja Hän kehittää peräti 201 hv, ylitti myyttinen este 100 hv litran. Kyllä, suurin teho saavutettiin lähes 8000 rpm, 7830 rpm sanottuna kuin hienosäädetty kilpa moottori on mukana.

Voit hyödyntää korkean mekaanisen suorituskyvyn, Honda Civic Type R kolmannen sukupolven ratsastus vaihteiston kuuden nopeus kanssa hyvin lyhyt suhteita joka piti helposti nelisylinterinen moottori yläosassa cuentavueltas. Vaihdetta sijaitsi kojelaudassa ja johto oli niin nopeasti kuin on tarpeen, ja hyvin lyhyitä matkoja.

Honda Civic Type R myymiseksiettä Honda Civic Type R Hän antoi set-up vaarantamatta suspensioissa, kun taas moottori on asennettu optimoida mekaanisen lukituksen ero. Jarrut olivat myös korkeudella olosuhteet ja sama pätee komennon cuentavueltas puheenjohtajana kojelaudassa.

Honda Civic Type R (2007-2010) aikakausi lähinnä asia ajaa kilpa-auto ja se ei ole ihme, että se on auton erittäin kysyttyjä faneja. Kone tinkimätön maalialue nauttia urheilulliset ajo. Kyllä, Japanin mallin pitoisuus ja taitoa tarvitaan, koska edessä oli hieman hermostunut itselukittuva toiminta, kun taas taka tunkeutu- helposti muuttuu tukea.

Valitettavasti tarjous jälkimarkkinoilla ei ole liian leveä. Useampia yksiköitä löytyy muissa maissa, kuten Saksassa ja Ranskassa. Autot löytyvät secondhand markkinoilla alkaen € 8000, kun taas tuotantoyksiköiden viime vuosina muutaman kilometrin tulostaululle josta voimme kysyä 15.000 €.