Yhtä turvallisia autoja, mukaan Euro NCAP

Varustettuja autoja huonompi tulokset törmäystesteissä Euro NCAPVarustettuja autoja huonompi tulokset törmäystesteissä Euro NCAPVarustettuja autoja huonompi tulokset törmäystesteissä Euro NCAPVarustettuja autoja huonompi tulokset törmäystesteissä Euro NCAP

auto törmäystestit mennessä euro NCAP vuodelta 1996. Lähes 20 vuotta myöhemmin, tulokset yrityksen pysyvät tärkeää määrittää turvallisuus ja suojaustaso autoja näemme tänään teillä. Todisteita, jotka ajan myötä tiukentuneet, erityisiä ja tarjoavat aiheuttaa monenlaisia ​​toimintoja.

Tänään, Euro NCAP tekee erilaisia ​​kokeita heidän törmäystestit: keulakolareissa sivutörmäyksessä ja takaa tulevan törmäyksen. tulokset Ne on jaettu eri osiin: lisäksi tähdet (0-5), se on määritetty yksi prosenttiosuuden ja pisteet aikuismatkustajien suojaustaso, lapsimatkustajien suojelu, jalankulkijoiden suojelua ja apua järjestelmien.

Tietojen kädessä Euro NCAP julkisesti tarjolla eri aaltojen testeihin yksityiskohta Mitkä ovat vähiten turvallisia autoja tämän 2015 ja 2014. Muista yksi asia: 2015 testit ovat muuttuneet ja lisänneet kynnysarvot tarpeen saada 3, 4 ja 5 tähteä. Katsos, paljon pakettiauto luettelossa ja ennen kaikkea enemmän negatiivisia jaksossa tulokset avustinjärjestelmät.

kaksi tähteä

Ainoa ajoneuvo, joka on saanut 2 tähteä Euro NCAP törmäystesteissä kahden viime vuoden aikana on ollut Lancia Ypsilon. Italian apuohjelma rankaisee lähinnä kahteen ryhmään: aikuinen suojaus (44 prosenttia) ja apujärjestelmiä (38 prosenttia). Kahdessa muussa osaan hyväksyy laajasti: lastensuojelu (79 prosenttia) ja jalankulkijoiden turvallisuuden (64 prosenttia).

Yhtä turvallisia autoja, mukaan Euro NCAP

Kolme tähteä (2015)

Tässä näemme tärkeän listan. että 2015, neljä ajoneuvoa ovat saaneet 3 tähtiluokitus. Yksi niistä on Renault Trafic, joiden heikoimmat kohdat ovat aikuisen suoja (52 prosenttia), jalankulkijoiden (53 prosenttia) ja apu-järjestelmät (57 prosenttia). Opel / Vauxhall Vivaro, Samalla se on hyvin samanlainen pistemääriä Trafic koska se ei ylitä 57 prosenttia kolmen edellisen parametrit ja hyväksytty huomautuksen (91 prosenttia) suojaamisessa lapsimatkustajien, kuten Renault autossa.

Fiat Panda Cross Se on myös listalla. Jos sellainen on, ei ole yli 46 prosenttia suhteessa avustinjärjestelmiä ja pysyy 50 prosenttia jalankulkijoiden suojeluun. Kuten antamasta suojelusta aikuisille ja lapsille hän on tehnyt 70 ja 77 prosenttia. BMW Z4 Se on neljäs auto 2015 osoittaa 3 tähteä Euro NCAP: saksa avoauto vetää esiin 46 prosentin läsnäolo järjestelmiä, 61 prosenttia lastensuojelun ja 69 prosenttia aikuisten suojelua.

Kolme tähteä (2014)

Jos katsomme vuodessa 2014, näemme, miten luettelo ajoneuvoista 3 tähteä on paljon suurempi. Dacia Logan MCV on alhainen 38 prosenttia läsnäolo järjestelmät ja pysyy 57 ja 55 prosenttia aikuisten ja jalankulkijoiden suojelua. Suzuki Celerio, Samaan aikaan, osuus merkille avustinjärjestelmät Dacia.

Kaksi hyötyajoneuvojen veljesten PSA Groupin osakkeen Huomautus: Peugeot Partner ja Citroen Berlingo pistemäinen 48 prosenttia tukijärjestelmien ja 56 prosenttia aikuisten matkustajien turvallisuuden. Kaksi muuta autoa Ranskan yritysfilosofiamme ja jakoalustalla: peugeot 301 ja Citroen C-Elysée, kanssa vielä pahempi 33 prosentin läsnäoloa järjestelmiä ja 54 prosenttia jalankulkijoiden suojeluun.

Sähköauton listassa: Nissan E-N200 Evalia, toinen negatiivinen ennätysmäärän osanottajia järjestelmät (38 prosenttia), ja 60 prosenttia jalankulkijoiden suojelua. Renault Megane viistoperä Kolmannen sukupolven vie 48 prosenttia läsnäolo järjestelmiä ja toinen 60 prosenttia jalankulkijoiden suojelua. Lopuksi MG 3, ajoneuvo, joka ei myydä Espanjassa, 38 prosenttia osakkeita huomata avustinjärjestelmiä ja 59 prosenttia jalankulkijoiden suojeluun.

Yhtä turvallisia autoja, mukaan Euro NCAP

neljä tähteä

Ne pysyvät lähellä saada eniten pisteitä, mutta ottaa merkittävä merkki 4 tähteä Euro NCAP törmäystesteissä. että 2015 Nyt päätimme, niin ovat arvioineet nämä autot: Karl Opel, VW Caddy, Audi TT, Nissan Navara, Mitsubishi L200, Hyundai i20, Mini Clubman, Fiat 500X ja Mazda 2, CX-3 MX-5.

viime vuonna 2014, 4 tähden saatu seuraaviin ajoneuvoihin: Kia Soul ja Soul EV, Mini Cooper, 'Veljet' Toyota Aygo, Peugeot 108 ja Citroen C1, toinen pari Fortwo-Forfour ja Twingo, Opel / Vauxhall Corsa, Hyundai i10, Citroen C4 cactus ja Ford Tourneo Courier.

- Saatat myös olla kiinnostunut:

Lancia Ypsilon, vain kaksi tähteä törmäystesteissä Euro NCAP.

Skoda Fabia, BMW Active Tourer, Nissan Pulsar ja Tesla Model S viiden tähden Euro NCAP.

Videonoticia: Smart Fortwo vs. Mercedes S-luokka, miten jälkeen nokkakolari?