Menettelyt myyntiin auton, ja verkossa

Menettelyt myyntiin auton, ja verkossa

Tramicar on online ratkaisu auttaa yksilöiden parhaillaan ostamassa auton. kanssa kiinteä 50 euroa, Käyttäjät voivat käyttää kaikkia ennakkotietoja määrä siirto ja on neuvonta ja hallinta liittyvä pakollisia menettelyjä myydä auton, koska ne ovat omistajanvaihdos vero ratkaisun tai hankkia ajokortin mm.

Kätevä ja helppo

Käyttää Tramicar, vain käyttää web (Tramicar.es) millä tahansa laitteella, tietokone tai älypuhelin. Saadaan noin perustiedot ajoneuvon tiedot -merkki, malli, moottori, polttoaine ja lujuus- Tiedäthän, kun kokonaismäärä peräisin maksuista sekä ratkaista verojärjestelyjen johon on vielä lisättävä omistajanvaihdos, johon liittyy ostaa tai myydä auton. Tämä tieto on ilmainen ja sitoudut palkata yhtään mitään.

Jos päätät Tramicar käytä palveluja, te vain antaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja valitse toimisto validaattoriin-on yli 60 levisi Espanja-, joka on mennä yhdessä autossa ostaja, päivä ja kellonaika, joka parhaiten tulee, allekirjoitettavaksi dokumentointi. sitten Se on, kun maksat vain hallinnointipalkkiot käyttämisestä saatu: 50 euroa.

Voit myös ladata verkosta asiakirjoja sinun täytyy kirjautua ostajan kanssa ostaa mitään: ostosopimus, toimeksiantoja omistajanvaihdoksen ja siirtopyynnön liikenteelle.

Ja sekä ostajan ja myyjän te ilmoitettiin aina valtion oman paperityötä, sinun Tramicar mahdollistaa yksityinen tila sen verkossa.

Lisäpalveluja ostajan ja myyjän

Lisäksi, jos olet ostaa auton ja haluat olla rauhallisin mielin, että on vapaa hallinnollisia rasitteita, voit kanssa sopimuksen Tramicar "Clean Car Report". Tämän dokumentin te tiedätte, jos ajoneuvo on vailla hallinnollista taakkaa, kun kauppasaarrot, rahoitus ja verot. hinta, 15 euroa.

On myös mahdollista vuokrata "Kutsu Sale" 38 euroa, asiakirja, jonka mukaan ajoneuvo ei ole enää omaisuutesi ja vältetään vastuu siitä hetkestä jättämisestä.