Og hvis du tester positivt for å ta en medisin?

Når den positive kommer for en narkotikaNår den positive kommer for en narkotikaNår den positive kommer for en narkotikaNår den positive kommer for en narkotika

lovgivning kjøring under påvirkning av legemidler og legemidler endringer med endring av Road Safety Act vedtatt av Kongressen og blir debattert i Senatet. På den ene siden, heter det at tilstedeværelsen av narkotika i kroppen (legemiddel forstå både ulovlig og lovlig) det er straffbart med 6 poeng og 1.000 euro. Eller ikke påvirke kjøring. Så langt denne sanksjonen var planlagt bare for "kjøring under påvirkning av narkotika, psykotrope midler, stimuleringsmidler og andre stoffer med lignende virkning". Tilstedeværelsen av narkotika ville bli betraktet som en administrativ handling påvirker ikke kjøre, om det ville påvirke krenkelser, som forutsatt i straffeloven.

Og hvis du tester positivt for å ta en medisin?

Men hva om samtaler lovlige rusmidler som tester positivt i kontroller, slik som benzodiazepiner? Loven skiller ikke ulovlig. Bare en liten apostilla i punkt 1 i artikkel 12 i reformen kan bidra til vårt forsvar hvis vi blir behandlet. Etter å forby tilstedeværelsen av narkotika i kropps ved kjøring også sier at "utelukkelse derfra stoffer som brukes i henhold til resept og terapeutiske formål når kjøretøyet er i stand til å bruke". Det vil si, hvis du tar noen medisiner som kan påvirke kjøring og hvis narkotikakontroll test positiv, du bør nok få det foreskrevet av lege, fordi hvis ikke, ikke du bli kvitt den fine.

Den vanligste

Hva er de vanligste positive narkotika? Benzodiazepiner, antidepressiva og antiepileptika finnes oftest psykofarmaka blant sjåfører drept i ulykker ifølge National Institute of Toxicology. I de fleste tilfellene ble kombinert med alkohol eller andre stoffer for å forbedre dets virkning. men De er ikke de eneste som har påvirket kjøring. Og enda verre, er ikke de eneste som kan gi positiv kontroll. Mange av dem krever ikke en resept i motsetning til benzodiazepiner eller antidepressiva. Han forteller bilistene europeiske partnere, mest benyttede medikamentene, analgetika og anti-inflammatoriske, slik som ibuprofen eller naproxen, mage beskyttere som ranitidin, ulike antihistaminer (de siste bare har bivirkninger) eller siruper ment å lindre symptomene på forkjølelse eller influensa kan gi falske positive, ja, i urin.

Og hvis du tester positivt for å ta en medisin?

Det er sant at dagens enheter for å bære narkotika, Drug Test 5000 som i dag brukes i narkotika tester av Guardia Civil er ganske pålitelig. Men hvis du du er sikker på ikke å ha konsumert mer enn medisiner, trenger du ikke resept og gi positiv i narkotikakontroll er det viktig for deg å sende til kontrasten av en blod. Det vil være den ultimate testen for exculparte.