Ohjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuus

Ohjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuusOhjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuusOhjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuusOhjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuus

nestekide -LCD- on jo vuosia käytetty kellot kuvat, periaatteessa määrätyille tiedoille, jossa digitaalinen grafiikka tulkittu hyvin selvästi tarkoitettu projektin tietoja. Mutta digitaalinen informaatio on valmiiksi tai vaihtaminen analogisen pääoma, joka perinteisesti fyysinen neulalla ja asteikolla raportoimme nopeus, kierrosta minuutissa (rpm), polttoaine säiliössä tai lämpötila vesi moottori, muiden parametrien. Nyt useimmat teknologiaa sovellettu auto, lisätietoja on korostettava ilmoittaa kuljettajalle ja tämä on johtanut meidät vastaamaan yhä backsplashes tungosta analoginen tai digitaalinen kellot, näytöt, kytkimet ja muita mekanismeja, jotka sitovat sekä suunnittelun ja intuitiivinen käyttö laitteiden ja lukee tietoja.

Audi TT Keski nestekidenäyttöjä He ovat sallineet vähentää lukumäärä kytkimet ja kellot fyysinen, kun projisoit samaan virtuaaliseen pinta ohjaimia eri toimintoja riippuen valitusta alalla. yksi virtuaalinen avain voi olla tilavuus radio, zoomata karttaa navigointijärjestelmä tai säädin lämmitys istuin, esimerkiksi.

nyt, audi on ottanut askeleen pidemmälle sen uudet TT, että luopua keskusnäytön ja ehdottomasti siirtää kaikki tiedot ruutuun ajoasento. The 'virtuaalinen ohjaamo 'Audi TT Se koostuu LCD / TFT-näyttö, yhteiset teknologia taulu-tV meidän päivää, 12,3 tuumaa Se on ulkonevat samanaikaisesti erilaisia ​​tietoja, että me väittävät. Sama fyysinen tila kuvan muuttaa kuvan, tai priorisoida mekaanisiin tietoihin, of matkustaminen, of viihde tai suunnistus, esimerkiksi.

facia tulevaisuus älypuhelin on täydellinen esimerkki monipuolisesta tietoja, jotka voivat heijastaa LCD näytön tyyppi, myös animoitua grafiikkaa ja väri. TFT-näyttö virtuaali- Audi ohjaamot Se on päätöslauselman 1440 x 540 pikseliä, hyvin selkeät kuvat ja teräviä kontrasteja saavutetaan. mikroprosessori graafinen 1GHz 4 ydintä prosessit kahdeksan miljardia laskutoimitusta sekunnissa. kierroslukumittari Se lasketaan 60 kuvaa sekunnissa, jolloin virtuaalinen neula liikkuu paljon juoksevuus.

Joissakin tapauksissa tämä tekniikka pyritään esittämään eri malleja runko, vaihtaa väriä tai kokoa oikeinkirjoitus, mutta se on myös ollut tarpeen ottaa huomioon uusia laitteita auto, kuten järjestelmissä, jotka tunnistaa liikennemerkit ja näyttää meille merkin kuvassa, tutka jotka keräävät autot edessämme ja edustaa sen ruudulla; sisään hybridit niiden animoitua grafiikkaa He ilmoittavat meille lastaus ja purku prosesseja tai 4x4, toimintaa lähetyksen.