Seat Arona: vi satt i den nye SUV (video)

Seat Arona, her er den første videoen av den nye SUVSeat Arona, her er den første videoen av den nye SUVSeat Arona, her er den første videoen av den nye SUVSeat Arona, her er den første videoen av den nye SUV

I de kommende ukene vil begynne produksjonen utelukkende ved Martorell anlegget ny Seat Arona. Det vil bli offisielt presentert i september på Frankfurt Motor Show og kommer i utstillingslokaler i begynnelsen av november. Inntil da vil vi vise og en første video kompakt SUV den spanske merket, slik at du kan få vite mer detaljer. Vi har sett leve.

Det er nesten 10 cm høye enn Seat Ibiza, så i setet Arona innvendig plass ikke vanskeligere. Vi satt i forsetene komfortable. den førerorienterte kontroller, som har en berøringsskjerm 8 inches. også alle teknologiske systemer som er utstyrt cOmo bakfra kameraet, trådløs lader for smarttelefon med GSM-signal forsterker, detektor dødvinkel eller parkerings hjelp system, blant andre.

Sete Arona, i segment B-SUV

Seat Arona Den kommer på et svært interessant tid for merkevaren, Han forteller oss Seat president, Luca de Meo. 2016 var det beste året i historien til Seat og så langt i 2017, og veksten er 14 prosent. Den går Arona i et segment med mye konkurranse, men fortsatt ikke så overfylt som Seat Leon og Seat Ibiza. Og hva da sine våpen av erobringen? Seat president snakker om sin vakre design, dens høy kvalitet. Deling plattformer får å posisjonere seg i markedet med en meget konkurransedyktig pris. Det kommer tungt lastet i Infotainment og tilkobling.

Interiøret Seat AronaSeat blir den nye SUV Arona, den første merkevaren av VW konsernet har en modell i B-SUV-segmentet. Dette segmentet, Luca de Meo forklart, vil bli den fjerde viktigste segmentet i Europa på slutten av tiåret, med 1.800.000 biler i Europa. Disse typer modeller presenteres som et alternativ til kunder som nå har en bil segment eller kompakt verktøy.

Seat ny utgivelse for 2018

Sete har tildelt totalt 900 millioner euro i investeringer og FoU-utgifter til Ibiza og Arona modeller, som en del av den totale investeringen på 3.300 millioner euro for perioden 2015-2019.

Seat etter Arona, er produktet støtende merket ikke for her. Så langt har Seat annonsert 2018 sten av sin store SUV, 5 og 7 seter, og første elektriske, som i ordene til sin president, Luca de Meo, det må være konkurransedyktig når det gjelder kostnader og oppnå en rekkevidde på minst 400 km.

Du kan også være interessert

Arona Seat, Renault Captur og Hyundai Kona: Hvilken er best?

Seat vil frigjøre gassen Arona

Offiser! Seat Arona. Vi fikk på SUV ankommer i november