Volkswagen, tuomittiin Yhdysvalloissa jonka Dieselgate

Volkswagen, tuomittiin Yhdysvalloissa jonka Dieselgate

Volkswagen-konserni Hänet on tuomittu Yhdysvalloissa kolmen vuoden valvonta erillisellä monitori, kuten maksaa rikollinen sakot 2,800 miljoonaa asian käsittelemiseksi dieselmoottorien, joka tunnetaan nimellä Dieselgate. Kuulemistilaisuudessa tuomari liittovaltion tuomioistuimen Detroitissa, sanoi, että tämä tapaus "on erittäin vakava ja huolestuttava, johon ikonin autoyhtiön." Hän lisäsi, että "tämä on Jos massiivinen ja tahallinen petos". Tämän lisäksi hienoa, Volkswagen joutuu maksaminen 1500 miljoonaa dollaria tuontia ja myyntiä Yhdysvalloissa on souped-up ajoneuvoja ja tullipetoksia.

Välisen sopimuksen Volkswagenin ja Yhdysvaltain oikeusministeriö, nyt ratifioinut tuomari, pitää organisaation valvonta yhtiön varten kolmen vuoden ajan, toimenpide, joka mahdollistaa Volkswagen seurataan ja analysoidaan riippumattomassa näytön. Itse istunnossa se on vahvistanut tarkoituksenaan Yhdysvaltain hallitus nimittää entinen varajohtaja oikeusministeri Larry Thompson Maa, itsenäisenä valvoja.

Mukaan Volkswagen, he yrittävät tehdä yhteistyötä täysillä Thompson, joille he ovat tervetulleita. Lisäksi ne varmistavat "ovat ryhtyneet vahvistaa kirjanpidon, avoimuuden ja rakentaa parempi yritys." Thompson on kahtalainen vastuu. Ensinnäkin arviointi, valvonta ja seuranta noudattaminen solmitut kyseisenä ajanjaksona. Ja toiseksi, jossa todistetaan, että ohjelmaa toteutetaan Volkswagen pystyy havaitsemaan samankaltaisia ​​tapauksia ohjelmistoihin ja estää sen toistumisen.

Dieselgate: historia Yhdysvalloissa

Tämän vuoden maaliskuussa, Volkswagen julistettu syyllisyytensä kolmeen törkeästä maksuja, kuten petoksia, oikeuskäsittelyn estämiseen ja asiakirjoja väärennetään, kun myöntävät laitonta ohjelmistoa asennetaan noin 580000 ajoneuvoa Yhdysvalloissa. Lisäksi se sopinut kymmenen valtion Yhdysvaltojen suhteessa maksuvaatimusten Dieselgate asiassa, joka joutuisi maksamaan 157400000 dollaria (148400000 euroa) Connecticutissa, Delawaressa, Maine, Massachusetts, New York, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont ja Washington.

Ikään maaliskuussa hän sai hyväksynnän ympäristönsuojeluviraston maa myydä 67000 dieselajoneuvoihin asennettava ohjelmisto muuttamatta päästöjä ja korjattiin. Kaikkiaan Volkswagen-konsernin on suostunut maksamaan noin 25000 miljoonaa Yhdysvalloissa jonka tavoitteena on lopettaa valituksia ajoneuvojen omistajille, ympäristön sääntelyviranomaisten, valtion ja jälleenmyyjien ja toivottaa takaisinosto autoja tarjotaan.

Saatat myös olla kiinnostunut

Dieselgate: Volkswagen voittaa ensimmäinen keino Espanjassa

Kun Volkswagen Dieselgate tappoi Vähentyminen

Onko Dieselgate vaikuttaa myyntiin Volkswagen Ryhmä?