2.8 CRDI Chrysler Voyager ja Grand Voyager

2.8 CRDI Chrysler Voyager ja Grand Voyager2.8 CRDI Chrysler Voyager ja Grand Voyager2.8 CRDI Chrysler Voyager ja Grand Voyager2.8 CRDI Chrysler Voyager ja Grand Voyager

Tyylillisiä muutoksia ulkoa ovat kevyitä, mutta on myös olemassa. Renkaat on suunniteltu uudelleen ja mullisti kylkilistat Voyager. Näin ulkonäköä minibussilla paranee.Voyager ja Grand Voyager uudistetun tarjoavat mekaanisen yhdistelymahdollisuuksia. Meidän markkinoilla välillä, se koostuu neljästä moottorit: kaksi bensiinin ja kaksi diesel (mukaan lukien edellä mainitut 2,8 CRDI).

Bensiinimoottorit ovat 2,4 ja 3,3 litraa ja olla teho 150 ja 180 CV, vastaavasti. Toisaalta, 2,4 on 4-sylinterinen line juokseva multipoint Elektronisella ilmoittamalla vääntömomentti 21,8 Nm 4000 rpm; Lisäksi 3,3 on vääntömomentti 27,8 mkg 4000 rpm, se on 6-sylinterinen V ja on myös juokseva elektroninen injektio.Dieselmoottorit ovat myös kaksi syklin. Ensimmäinen Olemme puhuneet muutaman rivin yläpuolella -2,8 CRDI-. Toinen on 2,5 CRDI ilmoitettiin 143 hv ja vääntömomentti 34 Nm välillä 1700 ja 3000 kierrosta. Tämä mekanismi on jo tiedossa, koska jotkut Jeep Cherokee ratsastaa ja jopa edellisten sukupolvien saman minibussilla.

Sekä tila- (Voyager ja Grand Voyager) on saatavilla etuveto, mutta voit pyytää versio neliveto -AWD- on valinnainen, eikä sitä voi liittyä kaikissa moottoreissa, vain vahvimpia. Kaikissa tapauksissa saatavilla laatikko muutos sarja on viisi nopeus manuaalinen lukuun ottamatta 2,8 CRDI, joka automaattinen neljä suhteita on kytketty.Maksimi nopeus Voyager ja Grand Voyager on 175 km / h (2,4 käsivaihteistolla); 179 km / h (3,3 automaattivaihteiston); 183 km / h (2,5 Manual CRD) ja 182 km / h (2,8 CRD automaattinen siirto).Akku vakiovarustus sekä ajoneuvoista ABS sähköisen jakelun jarrutusvoiman, Isofix-järjestelmä. Merkittävimpiä elementit ovat valinnaisia ​​pysäköintiavustimen taka-anturit (vakiona maaliin Limited), ylempi sisusta jopa kuuden säilytystilaa ja taka irrotettava lämpötilan valvonta.