Ihanteellinen ehdokas pääministeriksi auton

Autot ehdokkaita Espanjan hallitukselleAutot ehdokkaita Espanjan hallitukselleAutot ehdokkaita Espanjan hallitukselleAutot ehdokkaita Espanjan hallitukselle

Mariano Rajoy (PP)

Mariano Rajoy (PP): Audi A4

Jos nykyinen pääministeri ja ehdokas kansanpuolue, Mariano Rajoy, oli pyytänyt autoa kirjeen Magi uskomme olisi palkkio sedan. Auto, joka voi kulkea mukava autonkuljettaja, sen institutionaalisten ja hallituksen toimia. Jos taas voittaa vaalit ja maan presidentiksi, sillä siirtyminen Moncloa, Audi A6 voisi olla täydellinen Mariano; Jos häviät, ehkä uusi Audi A4 riittää etääntyä politiikka ja Galician loma perääntyä.

Pedro Sánchez (PSOE)

Pedro Sánchez (PSOE): Ford Mondeo Vignale

Kanssa tyylikäs käytös ehdokkaan kerskaaminen PSOE, Pedro Sánchez, Ford Mondeo Vignale voisi Rief etusormi. Auto myös valmistettu Espanjassa ja edustaa suurinta eleganssia ja yksinoikeuden alueella Ford Mondeo. Mutta koska Pedro Sánchez omistaa Peugeot, ehkä uusi Peugeot 508 tahtoa osoittaa mahdollisia matkoja Moncloa. Mutta aina suuren auton saada koko perhe, ja valkoinen, tietenkin, koska niiden paitoja.

Albert Rivera (kansalaisten)

Albert Rivera (kansalaisten): Seat Ibiza

Olisi eri syistä ehdokasta kansalaisten Pääministerin Albert Rivera, valitsi mallistoa istuin. Esimerkiksi katalaani on ainoa ehdokas, ja koska tuotemerkillä on logistiikkakeskus Martorell (Barcelona), annamme Rivera on nyt lipun Seat Ibiza autoa. Lisäksi yksi hänen lempimusiikkia ryhmiä on Bast, juuri Martorell naapureita. Jos Seat Ibiza on liian pieni, Albert Rivera voisi valita Seat Leon Connect, versio enemmän liitännät ehdokasta Kansalaiset voivat kytkeä puhelimen autoon.

Pablo Iglesias (Voimme)

Pablo Iglesias (Voimme): Citroën C4 Cactus

Pablo Iglesias Se on yhdessä Rivera, jotka lupaavat 'uusi politiikka'. ehdokas voimme Hän on arvostellut virka-ajoneuvojen käytöstä poliitikot, mitä hän näkee jätteenä nykyaikana. Joten auton matkat ovat mahdollisimman tehokkaita, asetamme Pablo Iglesias Citroen C4 Cactus. Ranskan SUV, valmistettu Espanjassa, on myös yksi niistä autoista, jotka edustavat vapaa henki neljällä pyörällä, joka myös painaa sitä Iglesias. Jos hän halusi olla mahdollisimman tehokasta, voit aina turvautua sataprosenttisen sähköauto, kuten Nissan Leaf.

Alberto Garzón (Izquierda Unida suosittu Unity)

Alberto Garzón (Popular Union): sähkö polkupyörän

Edustaja Suosittu Unity-Izquierda Unida 20D vaalien, Alberto Garzón, Se ei ole kovin ihastunut virka-autoja. Siksi loogisin asia hänelle antaisi hänelle sähköinen polkupyörän, eli kuljetus sataprosenttisen puhtaaksi, että myös urheilla.

Tiesitkö, että ...?

Viime maanantaina 7. joulukuuta neljä tärkeimmät poliittiset puolueet, jotka nauhat on voittajille yleisten vaalien osallistui keskusteluun neljä. Niiden edustajat osallistuivat studiot Antena 3, tapahtumapaikka keskustelua seuraavat autot: Soraya Saenz de Santamaria (PP), joka Renault Laguna; Pedro Sánchez (PSOE) vuonna Toyota Prius; Albert Rivera (kansalaisten) kanssa Mercedes van; Pablo Iglesias (voimme) on Citroen C4.

- Saatat myös olla kiinnostunut:

PSOE ehdotuksia asioista moottorin ja liikenteestä.

humalassa ajamista poliitikot usein esimerkiksi ...