Hyundai Kona ja muut valitettavia auton nimet

10 autoja valitettava nimi10 autoja valitettava nimi10 autoja valitettava nimi10 autoja valitettava nimi

Jos et ole Galician tai et ole perehtynyt galician, ehkä nimi uuden SUV Hyundai, Kona, on mennyt huomaamatta sinulle. Ja jos olet, varmasti tulee kikatus lukiessa nimi. Selitämme alla, ja Auto muistuttaa muita nimiä, jotka voivat johtaa väärään tulkintaan. Kuunnelkaa toinen utelias tapauksessa Galician!

Hyundai Kona

Varmasti ei tiedä, että "kona"Mutta" c "eikä" k "ja naiseksi vuonna Gallego se viittaa naisten sukuelinten organ.

nissan Pixo

Tämä pieni kaupunkiauto, Pixo, Tunnetaan muilla markkinoilla sekä Suzuki Alto tai celerio viittaa juuri Galicia, toisin kuin edellisessä Hyundai: Tällä miehen sukuelinten urut! Ehkä mitä lausutaan / píkso /, mutta jos Galician kuuluu se tulee kanssa "X" kuulostava kuten pitääkin (kuten Sanxenxo).

Mitsubishi Pajero

Jos kahteen autoja yhdistää Galician suosittu sanakirja, varmisti kahden seuraavan löydät hieman erityinen suhde. Japanin maastoauto Mitsubishi Pajero on nimi, ettei kukaan haluaisi lempinimeksi, eikö? Onneksi Espanjassa, sen nimi muutettiin Montero.

ford Corrida

ford Corrida

Silti, tämä auto ei koskaan tehnyt sitä tuotantoa, härkätaistelu hän jäi prototyyppi näytteillä kahlaamo sisään 1976. Mutta totuus jos juntásemos nämä neljä ensimmäistä autoa, se voisi hyvinkin jättää joitakin "eroottinen" sisältöä, eikö?

Mazda Laputa

Onneksi tämä ajoneuvo Hän ei koskaan myyty Espanjassa (Kyllä Yhdysvalloissa), mutta yhdistys voisi protestoida. Toinen pieni japanilainen ajoneuvoa, "mini maastoauto"Käynnistämä Mazda vuonna 1999, ja valitettava nimi meidän laaja sanavarasto: Laputa.

Lancia Marica

Italian auto Lancia Marica Se oli urheilu 60 Tänään voisi hyvinkin olla erittäin loukkaavaa monille ihmisille. Onneksi se on mennyt.

Nissan Moco

Se ei ole loukkaavaa nimeä, mutta jälleen Nissan hän jäi tällä nimellä, jos katsomme silmillämme. Ei myöskään ole lima Se myytiin Espanjassa, mutta on selvää, että tämä pieni tila-auto olisi ollut jokseenkin erikoinen täällä tiedotusvälineissä, vai mitä?

Kia Borrego

Kia Borrego

Kukaan ei uskalla soittaa sama kuin Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean SUV markkinoilla, lammas, se on vaarassa, että se saattaa loukata. Se ei satu antaa heille espanjalainen sanakirja Aasian ystäviä ...

Audi Q3

Tämä auto myydään Espanjassa itse (ja lisäksi valmistettu Martorell) ja se on tunnettu. Myöskään on tavattoman valitettavaa, mutta on selvää, että jos olet lukenut nimen Saksan maastoauto espanjaa saat sanan "rähjäinen". Loput maailman Englanti ei ole ongelma, tietenkin.

Toyota MR2

Lopuksi, ongelma tämä auto siirretään naapurimaan, Ranska. Japanin urheilullinen, puolivälissä moottori ja takaveto, ongelmana on ranskalainen lukea esimerkiksi "Merde". Voitte kuvitella, mitä se tarkoittaa ... Tämä pakotti Toyota muuttaa sen nimen Gallian maan MR, piste.

Toyota MR2

Saatat myös olla kiinnostunut

Hyundai Kona: Uusi Mini SUV Tucson ja anti Captur