Enduro Sadesuojan Hylkivä, että pahimmat olosuhteet

Enduro Sadesuojan Hylkivä, että pahimmat olosuhteet

Useaan otteeseen, kun se valuu, maksiminopeus pyyhkimet ei näytä tarpeeksi tyhjentää kaikki vesi, joka on talletettu lasi. Sitten se luo vesi näkyvyyttä haittaavan kaihtimen. välttää pitkälti He ovat suunniteltu koko historian eri autojen tuottaa jonka tarkoituksena on hylkivät vettä evakuoida enemmän kiteet nopeasti ja aina on selkeämpi näkemys.

Tähän mennessä testasimme erilaisia ​​tuotteita, jotkut heistä erinomainen lyhyen aikavälin tuloksia, mutta elinikäinen hyvin pieni maksimaalista suorituskykyä. Nämä yleensä silikonilla emäkset, tarttuvat hyvin lasin, mutta hankaus pyyhin sadekauden aikana tai peräkkäisten pesujen auton, sen edut eivät kestä yli kuukauden.

Siksi aiomme tehdä pitkäaikainen testi hylkivä Enduro Shield Peugeot 308 1,6 130 hv Pure Tech jolla käymme pitkäaikaista testiä ja jossa me kirjataan ja 120000km. Australialainen valmistaja Enduro Shield takaa kesto tuotteesi vuoden tai 20000 km. nyt, kun 75000km tallennettu ja vuoden kuluttua, voimme päätellä, että hylkivä silti se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, Näin täyttää valmistajan takuu melko löysällä. Ei ole yllättävää, tuote on alun perin kehitetty markkinoiden rakenteellisia -hyvin arvostettu ikkunoista pilvenpiirtäjiä, sekä mahdollistaa paremman veden liukua pitää ne puhtaina ajan vanhin.

Sadevedenpoisto autonEnduro Shield, pääpiirteet autossa

enduro Shield Sitä markkinoidaan pyyhkeet riippumaton käytettäväksi työpajojen tai erikoistuneissa keskuksissa sekä paketti, joka sisältää spray 50 ml: lla ja kangas asetin, kaikki mukaan 17,95 euroa. Se on tuote, nanoteknologia joka luo kovalenttisen sidoksen kemiallisen reaktion sulkee huokoset lasin joten se pinta, joka hylkii vettä. siten, kun vesi tuulilasiin, tämä Se talletetaan pieniä helmiä, jotka ovat kosketuksessa ilman kanssa katoavat nopeasti. Jos siis kulkea nopeudella yli 60 km / h käyttöönotto pyyhin ei ole välttämätöntä. Tämän alla nopeutta tai kaupunkien kauttakulku, sillä vaikka näkyvyys on parempi kuin jos se ei olisi sovellettu tuote, pienvesien palloja ei häviä näkyvistä niin nopeasti. tulos erityisen hyödyllinen ja lisää ajon turvallisuutta paljon kun se valuu, tyypillinen vesi verho lasi on luotu, tai, esimerkiksi, kun toinen ajoneuvo käynnistää meille paljon vettä lisäämällä puddle matkoilla kanssa pyyhkimiä tai irrotetaan alennetulla nopeudella.

on sen pohjainen alkoholi, mutta vain jakaa elektronin kanssa lasi, ruostumaton teräs posliini keraaminen, jonka he ovat kirjekuoret materiaalia, joka kykenee pitämään kaikkia sen ominaisuuksia. Enduro Shield voimme hankkia erikoistuneita keskuksia monissa auto- ja sisään kaikki Motortown verkko työpajat, läsnä Hipercor El Corte Ingles.

Verrattuna muihin karkotteet, hän yllätti meidät erittäin iloisesti. Olemme yrittäneet muita tuotteita, joilla on samanlaiset suorituskyky, hämmästyttävä sateessa korkeampi avisibilidad, mutta toistaiseksi emme ole löytäneet, joka kestää kuin yhden hakemuksen. ei ole halpaa ja jokainen vene on voimassa vain kaksi tuulilasia, mutta lopulta se on jopa halvempaa. Pidimme tuulilasiin, mutta näemme myös erittäin mielenkiintoista soveltaa sivuikkunat ja takaikkunat, etenkin kolmiosainen salonkia monissa tapauksissa puute takalasin pyyhin. Lisäksi näissä tapauksissa, vaikka liikaa tuotteen käyttö, emme löydä mitään kielteisiä vaikutuksia-at eivät vielä limpiaparabrisas- koska näkyvyys on aina täydellinen.

Enduro Shield, joten meidän on sovellettava

Oikean toiminnan on erittäin tärkeää käyttää sitä oikein. On noudatettava ja tunnollisesti täyttää kaikki vaiheet, joka merkitsee valmistaja. Lukuisten testien jälkeen huomasimme, että jos ei aiemmin hyvin lasin puhdistaminen ennen hakemuksen ja ei odoteta 8 tuntia parantaa tuotteen, sen kesto on hyvin alhainen. Toisaalta, jos käytetään ylimäärin, On mahdollista, että aktivoimalla pyyhin nämä Barran hyppyjä, miten epämukavaa se ääni saa liukua tasaisesti.

Siksi meidän on oltava hyvin perusteellinen prosessi tai luottaa asiantuntija. Ensimmäinen on valita sen sijaan, sen on oltava kuivassa, viileässä ja hyvin tuuletettu. Sen jälkeen se on tarpeen puhdas täydellisesti / lasi / s yritämme. hyvällä silikoni lasinpuhdistusaineella ja kankaalla -preferably of microfibra- hieroa kunnes merkit katoavat ja pysyvät kiiltämään. sen jälkeen pulverizaremos lasi Enduro Shield noin 10 cm noin 1/3 pinnan, ilman kosketusta metallista tai muovista, ja sitten ulottuu tuotteen ylhäältä alas ja oikealta vasemmalle, avulla vetolastan lukien saakka Huomaa, että se liukuu sujuvasti. Sitten hiero kevyesti muutaman minuutin ajan, kunnes se katoaa mitään merkkiä. Tämän jälkeen se puisto auton autotallissa tai varjossa kahdeksan tuntia ja sillä välin, joka tapauksessa käytämme pyyhkimien sulat. puhdista ikkunat hankaamattomia tuotteita mahdollistaa pitenee.

Saatat myös olla kiinnostunut

Autolla liikenteessä sade

sumunpoisto kiteet

Temppuja Auton huolto talvella