Versiot autoja erikoisempia ja huomiota herättävä

Erikoispainoksia harvinaisia ​​ja epätavallisia autojaErikoispainoksia harvinaisia ​​ja epätavallisia autojaErikoispainoksia harvinaisia ​​ja epätavallisia autojaErikoispainoksia harvinaisia ​​ja epätavallisia autoja

Mielikuvitus ja omaperäisyys, Kahta arvoa usein ole sijaa auton suunnittelu. Joskus syylliset muotoiluun joidenkin autovalmistajista halunnut yllättää sekä suurelle yleisölle että lopputulos ei ole ollut kovin hyvä. Ja jos ei, tämä kooste Enemmän versioita ja räikeä autoja.

Volkswagen Polo Harlequin

värikkäissä kantoi ulompi runko Volkswagen Polo HARLEQUIN, yksi autoista, jotka tuskin jää huomaamatta 90-luvun alussa viime vuosisadalla.

Hyundai Tucson / ix35 Walking Dead EditionHyundai Tucson / IX 35 Walking Dead Edition

Hyundai ix35 (Tucson joillakin markkinoilla) Se oli markkinoilla erikoisversio nimeltään The Walking Dead Edition, on selvä viittaus Kuuluisa tv-sarja noin zombeja. Tässä SUV elin, silmiinpistävin elementti löysimme sitä silkkipainolaatuisia joka jäljitteli käsissä useita epäkuolleita.

Smart ForJeremy

Kun hän esitteli itsensä prototyyppi, monet olivat sitä mieltä ei tule tapahtumaan, että tuotanto niin rohkea muotoilu. Kuitenkin Smart lopulta kyllä ​​päätettiin myydä kourallinen yksiköitä alkuperäisen ForJeremy, yksittäinen ForTwo edellisen sukupolven siivet takana ruumiin.

Spark Woody Wagon Chvrolet

Spark Woody Wagon Chervolet Se oli alkuperäinen kaupunkiauto että toisaalta, kiitti molempia "Woodies" tai perheen autoihin kanssa puuosat tuli hyvin kuuluisaksi Yhdysvalloissa, ja toiseksi, kiitti lisäksi maailmaan aallokko.

Warner Bros Chevrolet VenturaChevrolet Venture Warner Bros Edition

Chevrolet Venture tila-auto Hänet vaihdettiin välillä 2000 ja 2003 yksi nimi version Warner Bros Edition. Virallinen tunnus tämän kuuluisan tv-tuottaja, elokuva- ja animaatiosarja näytti joissakin osissa auton. Jälleenmyyjät Yhdysvalloissa, tämä erityinen versio on tarjolla kaikenlaisia ​​myynninedistämistä animoituja merkkiä Bugs Bunny, Putte, Repe Sorsa, Tipi ja Sylvester.

Jeep Wrangler Call of Duty Edition

Soturi auto, todellinen peto maasto ja kovaan ajoon kuin Jeep Wrangler Lisäksi se myi erikoisversion, nimeltään Call of Duty Edition, selkeästi viittaus kuuluisan sotapeli.

Land Rover Defender Tomb Raider

Kuuluisa sankaritar Lara Croft suosittu videopeli Tomb Raider oli myös sen "katu auto"Tässä tapauksessa, lihavoitu variantti Land Rover Defender kaikenlaisia ​​ulkoiset laitteet.

Triumph TR7 Koksi AutonTriumph TR7 Koksi Auton

Tulos yhteistyön tuotemerkin riemuvoitto, denim vaatteet valmistaja Levin ja virvoitusjuomia jättiläinen Coca-Cola syntyi tämä erikoinen Triumph TR7 koksi Auton, TR7 ajasta, ulompi kappale simuloida värejä tarkasteltiin sitten sooda tölkit ja koksi.

Fiat 500 Barbie

Kyllä, koska luet. fiat Hän kehitti muutama vuosi sitten ns versio 500 Barbie Edition, aivan erityinen auto, joka oli jatkuvaa silmäniskuja tunnetuin nukke historiassa. Sanotaan, hän sanoi ... että Ken oli hyvin vihainen, koska hän halusi myös omat 500 ...

Smart Passion Pink

vähemmän kyseenalainen maku, Smart Passion Pink Hänet laittavat ripaus väriä minne hän meni. Yksi harvoista yksiköistä, jotka on tuotettu huutokaupattiin hyväntekeväisyyteen Britanniassa.

Citroën DS3 Cabrio mukaan Hyöty

Citroën ja tuotemerkin kosmetiikkaa ja naiset hyötyvät He myös tekivät yhteistyötä antaa elämän avoauto useimmat trendikäs ja ylellinen: Tällä Citroën DS3 Cabrio mukaan Hyöty. Do you drive tai meikkejä? Oman turvallisuuden, älä tehdä kaksi asiaa kerralla ...

Mitsubishi i MiEV Hello Kitty

Fiktiivinen raskaaksi Hello Kitty, ilmiö molemmat Japani kuten monissa muissa osissa maailmaa, se on palvellut myös nimetä erityinen versio kehitetty sähköauton Mitsubishi i MiEV.