Olen suojeluskunnan ja jouduin partioivat autojen huonossa kunnossa

Olen suojeluskunnan ja jouduin partioivat autojen huonossa kunnossa

Viime aikoina he ovat tulleet ilmi useita kiistanalaisia ​​kysymyksiä suojeluskunta, koska tila autokannan, joista osa on monia kilometrejä elämän, joskus liikaa. Olemme löytäneet agentin valmis puhumaan, mutta ilmeisesti haluavat pitää anonyymi. Kaikkea sitten kerrottu (henkilökohtaisesti), olemme välttäneet sisältävät sijainteja tai tietoja, joita henkilö voitaisiin tunnistaa. Emme puhua 'katto' Guardia Civil, mutta joku, joka on noussut läpi eri mittakaavoissa ja tietää mitä tapahtuu benemérita. Kyllä, hän halusi korostaa, että kun nämä sanat, on vain kritiikkiä jotain luulet ei toimi kunnolla, kuten monet muut yritykset muihin iskevä kysymyksiä ja jotka eivät pidä työntekijöilleen. Tämä ei tarkoita, et ylpeä työstään, jota hän suostui kutsumusta, eikä epäröi pyrkiä.

Tämä on yksi monista tarinoista autoja poliisia partioivat:

"Monet meistä ovat muistoja tuon muinaisen Citroen ZX Civil Guard, partioivat kyliä 'syvä' Espanja ja vaikka ansiokkaasta on kehittynyt merkittävästi viime toimivaltansa ajoneuvokan- käytössäsi ole tehnyt niin paljon.

Lukuisat ovat maakunnat Espanjassa, jossa pyrkimyksiä suojella yleistä turvallisuutta He suorittavat ajoneuvoilla yli 400000km, eri malleja, kuten Opel Astra, Renault Megane tai Nissan X-Trail, yli 10 vuotta antiikin ja jopa jotkut Nissan Terrano tai Nissan Almera, yli 15 vuotta. Huomaa, että autot ovat niiden kanssa, jotka suorittavat tehtäviä yksinkertaisista seurannan vaarallisin harrastuksia.

Ehkä kaikkein merkittävintä asia on, että jotkut jäsenet Suojeluskunnan sanovat nämä ajoneuvot kulkevat ITV (katsastuskomitean), koska se pidetään sotilaallista keskuksissa eikä tavallisten vuodenaikoina. Jälkimmäinen, epäilyttävästi jättää auton näissä -The erityisissä olosuhteissa joidenkin ajoneuvojen Guardia siviili- läpäissyt tarkastuksen.

Tällä hetkellä lukuisia ammattijärjestöt aseellinen Institute jotka ne ovat irtisanoneet tätä tilannetta, joka asettaa vaaraan pahamaineinen tekijöille. Puhumme Espanjan liitto suojeluskuntien, Unified ry suojeluskuntien ja suojeluskuntien unionin muun muassa.

Tämä tilanne nähdään näkökulmasta muiden poliisivoimien kaukaa haettu, sillä valtaosa heistä käyttää vuokraus menetelmä ratkaisuna ikääntymisen niiden liikennejärjestelmää tapauksessa Suojeluskunnan sitä käytetään vain vähemmistö sen autokannan.

Toinen laajalti valituksen ruumiin jäseniä on epäoikeudenmukainen jakaminen uusien ajoneuvojen, sillä valtaosa niistä, niitä käytetään yksinomaan johtajat, jonka ainoana tehtävänä on valvoa työn vartijoita töissä tai kokouksiin, jättäen eniten heikkeni varten partioita ja jopa aiheuttaa, kerrallaan koska mitään ajoneuvoa, jonka kanssa työskennellä, kun valvonta on autotallissa turvallinen.

Muistan vieläkin joitakin juttuja, kuten sinä aamuna, jossa kaksi kollegaani joutuivat partioimaan yksi niistä ajoneuvoihin, pelottava menee 80 km / h, koska värähtelyt ja valtion yleensä eivät tarjoa juuri " luottamusta. Muutaman minuutin kuluttua hänen lähtönsä, heillä oli pysähtyä pientareelle ja soita nosturi, odotuksen tunnissa, sen lisäksi, mitä on hidas palata kasarmi, anna heidän 'paitsiossa' ja estynyt osallistumasta hätätilanteen joka syntyi tuolloin.

Joten ei ihme luin uutisen kaltaisissa tilanteissa Suojeluskunnan joka joutui onnettomuuteen ja oli expedientado esimiehet kun hän tuomitsi valtion ajoneuvon oli syynä tapahtuman ratissa.

Valitettavasti asiat kuten tämän tapahtua lähes päivittäin, mutta ei ilmoiteta välttää kostotoimet, koska militarisoidun järjestelmä jatkaa syy on korkeampi sijoitus lähes 100 prosentissa tapauksista, mikä ei ole ei lainkaan oikeudenmukaista. Ja niin minä pysyä nimettöminä, mutta päätin puhua, koska mielestäni on tärkeää, että tiedotusvälineet kaiku siitä, mitä tapahtuu tapahtuu. "

Saatat myös olla kiinnostunut

Espanjan poliisia, järkyttää televisiolla ja Carlos Baute

Kansalliskaartin pitää myös urheiluautoja

Teetkö virheitä ahtaissa suojeluskuntatalo onnettomuus?

He pyytävät Suojeluskunnan vankilassa keksimisestä sakkoja