Kuolema lapsen kuulutus takaisin käyttöön Pokémon Go ratissa

Kuolema lapsen kuulutus takaisin käyttöön Pokémon Go ratissa

Noritake Keita oli 9 kun Nobusuke Kawai, 36, ajoi kuorma-auton ja otti hänet eteenpäin suojatien tappaen hänet. Syy? Mukaan oman lausunnon poliisille, Olin hämmentynyt pelaaminen Pokémon Go älypuhelimesta. Tapaus sattui 26. lokakuuta Japanissa, kun lapsi oli menossa kouluun ja vain 200 metrin päässä kotiinsa. Kuljettajaa odottaa syyte toteuttamasta tällaisia ​​huolimattomuudesta ratissa joka johti tragediaan. "Ei ollut jarrua tavaramerkkien paikalle", poliisi sanoi.

Noritake on ensimmäinen alaikäinen kuoli liikenneonnettomuudessa liittyy Pokémon GO vaikka jo tekee kolme kuolemantapausta Japanissa, kahden edellisen naisten 72 ja 29, koska peli julkaistiin kesäkuussa Japanissa. Ensimmäisen virkkeen ensimmäinen näistä tapauksista on tuomittu 14 kuukaudeksi vankilaan kuljettaja vastuussa onnettomuudesta. Keiji Goo, 39, on tuomittu huolimattomasti tapon pelaa tätä peliä lisätyn todellisuuden ajaessaan hänen van, aiheuttaa suuttumusta kuolevaisten uhrin ja toinen nainen, joka sai vakavia vammoja.

Voin estää tai sulkea?

Monet onnettomuudet johtuvat kuume GO Pokémon kaikissa maissa ja muutaman pakkokeinot määrätty välttämään niitä. Japanin viranomaiset, kuten monet muutkin, ovat antaneet turvallisuussuosituksia Kun käytät sovellusta, kuten leikkipaikat vaaralliseksi tai riskialttiita tehtävien hoidosta.

Nyt vanhemmat ovat käynnistäneet vetoomus Keita: lohko video peliohjain, kun olet ratissa estämiseksi enemmän kuolemia, julkaiseman Japanin sanomalehti Asahi. Tämän vuoden elokuussa Nintendo julkaisi päivityksen Pokémon Eteenpäin oli lähes mahdotonta tunnistaa tällaiset "eläinten auto- tai muita kuljetusvälineitä. Mutta tulokset, näyttää siltä, ​​että tämä toimenpide ei ole täysin tehokas. Mikä on seuraava askel?

Saatat myös olla kiinnostunut

A 'YouTuber' on tallennettu johtaa 180 km / h, mutta menee metsästys pokemons

Uusi vaara tiellä: kuljettajat playing Pokémon Go

Liikennevalot jalankulkijoille lattialle "koukkuun" ja mobiili