¿Uber? ¿Jakaminen matka? 7 10 espanjalaisia ​​suosivat

¿Uber? ¿Jakaminen matka? 7 10 espanjalaisia ​​suosivat

uber Hän totesi, että nämä tiedot osoittavat, että on olemassa kasvava kysyntä vaihtoehtoisia liikkuvuutta Espanjassa, koska 40% Espanjan kansalaiset eivät aina varmistaa, että voit liikkua saatavilla liikenteen kaupungissa, jossa hän asuu.

Platform ride jakamista "sanoi asukkaat Madrid ja Barcelona Ne ovat parhaita vaihtoehtoja Arvioi tämä liikkuvuutta, vaikka kyseisten palvelujen käyttäjien myönteisesti arvostavat niitä, koska vähentää kustannuksia, välttää pysäköinti ongelmia ja vähentää ympäristövaikutuksia.

Yritys myös korosti, että kansalaisten He käyttävät myös alustoja ajomatkan jakaminen "kuljettajina asettamaan omat ajoneuvon jos heillä olisi mahdollisuus tehdä niin. Niinpä 75% heistä käyttää palveluita kuten uberPOP jakaa kulut pitämisestä aiheutuvat omistama autosta, kuten arvosteluja, bensiiniä tai pysäköinti.

Toimitusjohtaja Uber Espanjassa, Carles Lloret, sanoi tällaisia ​​aloitteita mullistavat tavan, jolla ihmiset liikkuvat ympäri kaupunkia. "Espanjan kuluttajat haluavat parantaa kaupunkiliikenteen ja olemme iloisia, että palvelut kuten uberPOP voi ratkaista todellisia tarpeita tänään"Hän lisäsi.