Hyundai Tucson, 5 avain miksi ostaa

Hyundai Tucson, viisi tärkeintä miksi sinun pitäisi ostaa sitäHyundai Tucson, viisi tärkeintä miksi sinun pitäisi ostaa sitäHyundai Tucson, viisi tärkeintä miksi sinun pitäisi ostaa sitäHyundai Tucson, viisi tärkeintä miksi sinun pitäisi ostaa sitä

Hyundai Tucson voisi kulkea siitä, että SUV. Toinen malli, joka engrose listan joka päivästä edustajat kompakti segmentissä johdolla kaikkivoipa että Nissan Qashqai ja seuraavia Kia Sportage, VW Tiguan, Renault kadjar, Ford Kuga, Suzuki S-Cross ... ja niin edelleen. Kuitenkin kaksi tekijää tekevät tästä erityinen Hyundai uusi julkaisu: Yksi, joka tulee korvata ix35... ajoneuvo, voi unohtaa, koko hänen elinkeinoelämä on aina ollut välillä 4 myydyin SUV markkinoilla. Ja kaksi, se ei ole toisen ajoneuvon välillä Hyundai: se on itse asiassa sen lippulaiva, myydyin ja ylitti jopa i30. Monopolizes vähempää kuin 25 prosenttia myynnistä Korean valmistaja.

Uuden Hyundai Tucson, Siksi brändi haluaa ottaa askelen parantaa mielikuvaa valmistaja. Voit tehdä tämän, osa lähes tyhjä verrattuna onnistuneen ix35: se on tarkistettu ylhäältä alas alkaen tehokkaampi esteettisiä ja päättyen lehtiuudistuksella kaikkine osineen. Tällaisessa kilpailukykyinen segmentin, koska se tulee olemaan, ¿Mitkä ovat parhaat aseet kanssa hyökkää uuden Hyundai Tucson?

1- Hyundai Tucson, maastoauto tilava

2015 Hyundai Tucson

synnynnäinen ammatti epäilemättä tuttu. Pieni ei ollut ix35, mutta Hyundai Tucson piste pisteeltä ylittää edeltäjänsä. kanssa 7 cm: n pituiset (4,48 metriä yhteensä) ja 3 akseliväli (2,67 m), se on saanut enemmän asuttavuuden. Lähes säilyttää hyvä jalkatilaa, mutta on parannettu leveys- ja korkeus tulla nykyään yksi viitteistä luokassaan. Semi-tasainen lattia, ovet auki lähes 90 ° C: ssa on suurempi yhteys aluksella ja mahdollisuus saada uusia takana tuuletusaukot, täydentävät sisustus, joissa ei takakonttiin tilaa tarvitaan. Itse asiassa, 513 litran sarja ilmoittaa antipinchazos Ne ovat paljon korkeammat kuin Qashqai (439 litraa), VW Tiguan (470) tai Renault Kadjar (472). Jopa versiot varustettu aina suositeltavaa standardia varapyörä lattian alle takaavat kapasiteettia 488 litraa tavaraa. tarjoaa sähköinen portti, mallista riippuen.

2- Hyundai Tucson, kosketus ajo

Tämä on toinen auto Hyundai Tucson ix35 suhteen arvostaa sitä heti, koska ajokokemuksessa. täydellisestä kaava uusi sähköinen ohjaustehostin (Myös määritettävissä Normaali ja urheilu-tilat), The tarkempi ja tiukka muutos koskettaa, kulkee Jarrulaite suurempien levyjen (305 mm edessä ja 302 takana) tai suurempi vaimentavat materiaalia määrinä, kiteet tai matkustamon lattia. Paremman tuntuman ja hienostunut ja hiljainen vastaus, joka täydentää suurempaa ketteryyttä. Ja, jossa uuteen ympäristöön, joka sisältää kehyksen ja uudistettu jousitus, uusi Hyundai Tucson ilmoittaa 48% enemmän vääntöjäykkyys tuntuu tarkempi tänään ja erityisesti dynaamisessa SUV uusien kehittyneiden luistonesto käyrä (Huomautuksia miten tukea pätee jarrun painetta sisemmän pyörän pyörimään paremmin) ja ennen kaikkea, ylimääräinen veto tarjoaa sen jokapyörävedolla versiot.

3- Hyundai Tucson, SUV ja todocamino

Hyundai Tucson 2015, sisältä

SUV on tullut melkein tuttu vaihtoehto perinteisille viistoperä tai MPV, mutta emme voi unohtaa hänen oleellisesti kuten SUV. Totta, on renkaat lähes 100% asfalttia ja rajoitettu liikkumavaran käytännössä 17 senttimetriä, uusi Hyundai Tucson ei anna käsitellä trialeras venture liian vaativa, mutta hylkää niiden kyky poistua asfaltin kappaleita ja tiet parempi kuin mikään tavanomainen matkailua. kanssa kanta hyvin hallitseva ajo, jopa 4 cm suurempi sillä kilpailija tarjoaa varustettuina tehokas AWD (Käyttämällä monilevyisen kytkin lähettää, normaaleissa olosuhteissa, 100% vääntömomentin etupyörät siirtyä jopa 50% taka tarvittaessa) että sarja, vaikka on Manuaalinen lukkonuppi alle 40 km / h ja polveutuvat valvonta: Mikä median ja muutaman katumaasturit tarjota.

4- Täydellinen valikoima Hyundai Tucson

Ei saa rekisteröidä tänään paras kulutus luokassaan. Itse asiassa Hyundai Tucson 2,0 CRDi 136 hv voisimme jo kokeilla on lähes 1 l / 100 km saadaan kuluttamalla Renault ja Nissan Qashqai Kadjar 1,6 dCi 130 hv 4X4. mutta lähes 200 kg enemmän mittakaavassa he, heidän 6,5 l / 100km keskimäärin eivät ole huonoja (kuten VW Tiguan 2.0 TDI 4Motion) ja on osoittautunut myös nopein kaikkien. Diesel, koreja hyvä 1.7 CRDi 115 hv että valtuuttaa vain 4,6 l / 100 km (joka poimii lähes 60% myynnistä, mukaan Hyundai) ja top 2,0 CRDi 186 CV hyvin voimakas. jo bensiini, Kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa: A1.6 GDi 132 hv (Access versio hinta) ja uusi 1.6 T-GDI, ja turbo, 176 hv ja uusi Automaattinen dual-kytkin siirtonopeudet ja 7, omatekoinen. Vuodessa tullut siihen Diesel entisestään rikastuttaa valikoimaansa.

5- Paras laitteet Hyundai Tucson

Se ei ole enää halvin. Ei kallein. Mutta hän ei ole jotain kukaan muu tarjoaa: Vakiovarustus aina täynnä. sen Essence perus viimeistely (Vain avata valikoimaa 1,6 GDi) ja sisältää huppu ja aktiivinen pääntuet, vakionopeussäädin, ilmastointi, järjestelmä mäkilähdön, pysäköintitutka anturi, automaattinen valot, Bluetooth, syntyperän ohjaus, hälytyslaite ja renkaat 17". Alkuun Klass ja lisää 17 "pyörien bizone, sumuvalot, ulompi baareissa tai teho peilit. Techno on jo erittäin kattava, varoitus järjestelmät, joihin sisältyy takana liikenne ja vaihtaa kaistaa, signaalin tunnistaminen, takaa katsottuna kamera, lämmitetty istuimet, älykäs avain, sadetunnistin tai kosketa selaimen. Vaikka tyyli sisältää ja mitä vielä monet sen kilpailijat eivät tarjoa myöskään vaihtoehtoa: teho paikkaa, tuuletus, lämpötila, sokea ohjaus, törmäysvaroitusjärjestelmä Automaattijarrutuksen avaamalla kattoikkuna, LED-ajovalot ja ohjauspyörän lämmitys, muun muassa.