Volkswagen lähtee iskulause “Das Auto”

Volkswagen lähtee iskulause

Volkswagen skandaali päästöt on uusi uhri: iskulause yhtiön käyttämät: "Das Auto". iskulause "Das Auto" (Auto) kadota tulevia brändin viestintää.

Käytetty vuodesta 2007, kun hänestä tuli presidentti Volkswagen-konsernin Martin Winterkorn, hänellä oli se etu, että iskulause yksinkertaisia ​​ja tunnistettavia. Tämä ei enää näy mainoksissa mukana vieläkin kuuluisan tuotemerkki ja saksalaisen autoteollisuuden yritys.

Das Auto Logo

Tämä on yksi näkyvimmistä näkökohdat Uusi tiedotuskampanjoita se käynnistää brändin kadonneen kuvan jälkeen skandaalin jälkeen kävi ilmi, että Volkswagen oli pettänyt typpioksidipäästöjä julistettu.

Viime viikolla 2000 avainhenkilöt auto- ryhmä, joka on enemmän kuin 592000 työntekijää maailmanlaajuisesti, he kokoontuivat yleissopimuksen Saksan Dresdenin, jossa merkki on yksi sen lippulaiva tehtaita, keskustella näkökohtia uuden kuvan kampanjan.

Kun hän kertoi johtaja, joka osallistui seremoniaan Reuters, johtaja Volkswagen-merkin, Herbert Diess -a tulokas tuotemerkin, jossa hän aloitti työt viime heinäkuussa kuvattu maasta BMW- nykyinen iskulause "itsevaltiuden". Tietenkin, sopimaton samaan aikaan, kun brändin tulee nöyriä eikä tule pitää teennäinen, mikä voisi mennä vastaan ​​tulevaa kuvaa.

Lisäksi samojen lähteiden iskulause ei osaa kuvata kuvan teknologian tuotemerkki, jolla on vahva sitoutuminen sähköautojen että Volkswagen haluaa välittää.

Toinen jatko Volkswagen skandaali

Kuten ehkä muistatte, niin sanottu "Volkswagen skandaali" huomattiin yleisölle viimeinen kuukausi syyskuu, kun Yhdysvaltain ympäristöviraston (EPA) tehtävänä on valvoa ja varmentaa päästöjä ja polttoaineen kulutusta autojen maassa, syytti Audi ja Volkswagen tuotemerkit väärentäminen päästötiedot typen oksidien (NOx) moottoritehtaaseensa diesel TDi.

Ajoneuvot löydettiin ohjaamiseksi EPA oli erityisiä ohjelmistoja Se on siirtymässä tila "tutkimus" varten pienentävän NOx kun hän testin suorittamista. Siten tietoja, joita ne näyttivät laillinen tarjotaan. Kun niitä ei Testejä suorittaessaan ohjelmisto purettua "Testi" -tilassa ja toimii autoilta, joiden päästöt jopa 40 kertaa sallittuja. Konserni itse Volkswagen myönsi väärinkäytöksiä ainakin noin 11 miljoonaa autoa maailmanlaajuisesti.

Huomattuaan tämän skandaalin oli tuhansia huulenheitto johon ne tehtiin huomioon yrityksen motto. Monet pelataan sanoilla "Das" ja "kaasua". Tämä olisi toinen hyvä syy lähettää iskulause parempaan elämään.

Vitsi motto das auto Volkswagen

Saatat myös olla kiinnostunut

Volkswagenin ja skandaali päästöt: kaikki avaimet

Volkswagen skandaali: teknisiä toimenpiteitä korjata dieselmoottoreita EA 189

Shocker Volkswagen Dieselmoottorit