Auton osto Takuu Lifetime, Volvo tarjoaa

Auton osto Takuu Lifetime, Volvo tarjoaa

Volvo on ilmoittanut, että se tarjoaa asiakkailleen ostaa uuden auton sen luokan takuun elinikä ja osille korjaus sen malleja. Toistaiseksi Volvo antaa vain tämän mahdollisuuden Kanadassa.

Se on innovatiivinen tuote, joka Hän on käynnistänyt ruotsalainen tuotemerkki kyseisessä maassa vuodesta tässä kuussa. miettiä tilatukea aikaan ostaa auton alussa tämän takuun erityistä, (Sitä ei ole paljastunut tai puoli vähimmäismäärä, joka riippuu mallista ja versiota, jotka mieluummin). Eikä-taskussa. Kaikki maksutapahtumat tehdään työpajassa kun omistaja on, että Volvo ei aiheuta kustannuksia ostajalle, sekä osia että työvoimaa korjattavaksi. Kaikki toiminnot on suoritettava verkossa virallisten jälleenmyyjien Volvo. On epäselvää, mitä tapahtuisi, jos omistaja vaihtuu, jos takuun tässä tilanteessa voisi kulkea.

Toistaiseksi Volvon Espanja hallitsi saapumista tämän tuotteen meidän markkinoilla edes Eurooppaan.

Muutama vuosi sitten Vauxhall (Opel Britanniassa) tarjonnut vastaavaa tuotetta, joka takasi, elinikäinen, tietyt osat ajoneuvon ensimmäinen omistaja. Moottori, vaihdelaatikko, ohjauksen, jarrujen ja sähköiset osat olivat mukana.

Meidän markkinoilla tällä hetkellä, merkkejä, jotka tarjoavat laajemman kaupallisen takuun ovat Korean Hyundai ja Kia, jossa 7 vuotta. Toiset tarjoavat viisi Mitsubishi, kun taas jotkut, kuten Honda ja Toyota, mutta salli edes- annetaan viisikymmentäseitsemän yli neljä laajennus. kaikki yli kahden vuoden takuu, joka Euroopan lainsäädännön mukaan. Monet merkit tarjoavat myös erilaisia ​​tuotteita huoltosopimus mahdollistaa jopa neljä tai viisi vuotta, mittarilukema raja, kuten istuinten, joka sitoutuu rahoitukseen kautta luotto Seat.