Iniesta, uusin Nissan: Mitkä ovat autoja?

Andrés Iniesta, jotka edustavat Nissan sähköliedenAndrés Iniesta, jotka edustavat Nissan sähköliedenAndrés Iniesta, jotka edustavat Nissan sähköliedenAndrés Iniesta, jotka edustavat Nissan sähkölieden

Valikoima sähköautojen Nissan Hän on suurlähettiläs. Andrés Iniesta, FC Barcelona pelaaja on valittu kuvan sen mallien Nissan Leaf ja Nissan E-NV200.

Päätöksestä japanilaiset ovat perusteltuja arvoja kunnioituksen, suorituskyky ja sitoutuminen pelaaja, jotain hän jakaa sähköautot että Nissan on markkinoilla.

Lisäksi on huomioitava, että Iniesta alkoi mallin nykyisessä jalkapallojoukkue numero 24, numero, joka vastaa akun kapasiteetti, joka oli Nissan Leaf Ennen päivitystä loppuun mennessä 2015, jossa tämä kapasiteetti nousi 30 kWh, sama tapahtui niiden itsenäisyyttä, joka kasvoi 250 kilometriä (entinen 200 km).

Koska tuotemerkin korostavat myös sitoutumisensa ohjelmannyt kyllä'Initiative jonka haluamme rohkaista ihmisiä luottamaan enemmän sähkö liikkuvuutta ja valikoima autoja tämäntyyppisen käyttövoima, joka on Nissanin. Tämän aloitteen, ostajat yksi näistä autoista nollapäästöt voivat ostaa auton ja kokeilla sitä 3 kuukautta ennen tulossa todellinen omistaja, joissa on 14 päivää vuodessa auton polttomoottori (esim tehdä ajoissa matka) ja mahdollinen asennus latausasema vapaasti asiakkaan kotona.

Saatat myös olla kiinnostunut

Top 10 sähköautot ostaa

Nissan Qashqai, 10 vuotta sen jälkeen, kun SUV markkinoilla