Paras hetki vaihtovelkakirjojen

Paras selkäpuu 2017Paras selkäpuu 2017Paras selkäpuu 2017Paras selkäpuu 2017

Korineen, vaihtovelkakirjojen, tähti haaveilee tuhannet autoilijat innokkaita kokea vapautta, idyllinen tunne tuulen edessä katon vapautti. Ja niin, vaikka ominaispaino myynti on vähäistä, melkein kuka tahansa ehdottaa voisi olla yksi, koska ei ole alle 45 eri automalleja löydetty johon "eniten" amatööri. Ja Autopista.es ovat menneet pidemmälle ja Olemme valinneet "suurimman" joten voit olla todellinen ajatus valtava valikoima autoja vaihtovelkakirjojen markkinoilla.

Airscape Citroen C1halvempaa Cabrio: Citroen C1 Ariscape

Citroen C1 Airscape on parhaillaan alle 10000 euroa halvin avoauto että löytyy Espanjassa jopa edellä Peugeot 108, joka jakaa kunnes viime ruuvilla ja se on ne ovat yhdessä Toyota Aygo kolme vertices yhteistä tuotantoa sopimuksen pieni kaupunkiauto, Vaikka Japanin versio ei sisällä descapotable-. Hän totesi sen kaupunkien ketteryys, jossa vain 3,5 m pitkä ja se on saatavilla yhdellä moottori, yhden litran, kolme-sylinterinen 82 hv kanssa ilmoittamalla kulutus 4,3 l / 100 km.

Rolls-Royce Drophead CoupeKallein avoauto: Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé

"Huippu", jota Phantom Drophead Coupe Rolls Royce yli puolen miljoonan euron Noin- 33500 euroa hankkia useita kattotuolitilat olisi sen sijaan, ei antaisi olettaa johtaa maailman kallein avoauto, ja myös yksi raskaimmista yli 2,700 kg. Tunnelmallinen V12 alkuperän BMW 460 hv ja yli 73 mkg vastaa siirrät kooste luksusta ja hienostuneisuutta, joka antaa uuden ulottuvuuden käsitteeseen lisävarusteena, jossa tunnus kuuluu Hengen Ecstasy osaksi puhdasta kultaa ( yli 8800 euroa). Jos tässä ei olisi tarpeeksi, voit saavuttaa 100 km / h alle 6 sekunnissa ja rulla 240 km / h. mutta kenenkään ei pitäisi odottaa vähäpäästöinen, kuten ilmoitettiin keskikulutus on 14,8 l / 100 km.

Ferrari 488 SpiderTehokkain avoauto: Ferrari 488 Spider

Ei ole yllättävää, nopein ja tehokkain vaihtovelkakirjalainan tehdään Italiassa Ferrari. Tällöin Ferrari 488 Spider paitsi yli 325 km / h, se kiihtyy 0 100 km / h 3 s ja pystyy alas 19 1000 metriä Kiitos 669 CV johtuvat niiden ahdettu V8 4 litran. Ainoa vaihtoehto vaihde yksi iso kytkin ja 7 suhteita, jotka osoittavat, kuinka kauan sitten manuaaliset muutokset eivät enää hallitseva valinta keskuudessa urheilu. Sen hinta ylittää muutamasta sadasta eurosta 264000.

KTM X-Bow RRadikaalein avoauto: KTM K-Bow R

Ei Ei Ferrari. Luvalla Caterham Super Seven, KTM K-Bow R on radikaalein Cabrio löydämme, vähemmän kuin 900kg paino ja lähes 300 hv uutetaan sen 2,0 moottori Volkswagen alkuperää, innoittamana Golf GTI ja niin oli sen ohjeen kuuden vaihteisto. Sen takatyöntölaite, tehon ja painon suhde alle 2,9 kg / CV, hiili alustan tasapohjaisia ​​hiili ja kevlar, Recaro paikkoja kolmessa koossa ... tehdä useita ainesosia, jotka me yleensä löytää paras auto piiri.

Mazda MX-5Mielenkiintoisimmista roadster Mazda MX-5

Päähenkilö yli neljännes unien luvulla, Mazda MX-5 on yksi niistä kattotuolit jotka aina asiakastyytyväisyys sekoittamalla suoran ajonautinto alle tonni paino -tön, teho kohtuullisin hintaan. On totta, että se on pieni, ei kovin sovi niille, jotka hankaa tai yli 1,9 metriä ja jättää taustalla elementit elävät kyytiin säilytystilaa, mutta sekä versio 2.0 ja 1.5 esittävät erityisesti kanuunoilla urheiluhenki vaikea löytää. Viime kuukausina RF peltikatto Targa versio on liittynyt klassisesta kankaalle katto.

Saatat myös olla kiinnostunut

KTM X-Bow, matkustaa autossa piiri

Ferrari 488 Spider, niin radikaali kuin ainutlaatuinen

Mazda MX-5, enemmän emotionaalista Cabrio