Paris kieltää autoja 2024 dieselöljyn ja bensiinin vuonna 2030

Paris kieltää autoja 2024 dieselöljyn ja bensiinin vuonna 2030

Joka kerta on vähemmän pariisilaiset jotka omistavat auto ajaa dieselpolttoainetta tarvitse vaihtaa auton sähköisellä tai bensiiniä, vaikka jälkimmäinen olisi leipää tänään ja nälän huomenna. Ja tavoitteena on, että fossiilisten polttoaineiden ajettu autojen katoavat Pariisista lopussa ensi vuosikymmenen.

Pariisin kaupunki johtama Anne Hidalgo on vahvistanut, että ajoneuvojen Diesel enää kiertää kaduilla Ranskan pääkaupungin vuonna 2024 ja että bensiinin tekee niin vuonna 2030. Ja pilaantuminen on yksi suurimmista ongelmista kaupungin jossa puolet päivää vuodessa suurimman suosituksia Euroopan unionin ylittyvät ilmakehään.

Kaupunki valmistautuu hidas konversio priorisoida sähköajoneuvojen käytön, peatonalizando keskustan kaduilla ja ja kieltää ajoneuvojen liikkumista yli 17 vuotias, mutta tuskin se vähensi saastumista. Jotkut asiantuntijat ehdottavat, että poikkeuksia liikennerajoituksia ovat liian kevyesti ja ei ole tarpeeksi kuljettajille sakkojen määräämisen jotka eivät saisi kiertää.

Ranska, vakava saastuminen ongelma

He asuvat Ranskassa 66 miljoonaa ihmistä ja yhteensä 32 miljoonaa ajoneuvoa lasketaan. Tämä on johtanut yksi kolmesta ihmisiä kuoli yksi niistä kaupungeista naapurimme selvää hengityksen pilaantumista päivittäin. Siksi kansallisella tasolla myös heillä on toinenkin suunnitelma saastumisen vähentämiseksi: vuonna 2040 ei Ranskan jälleenmyyjä saa myydä autoja virtansa fossiilisia polttoaineita.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ranska kielsi myynti bensiinin ja dieselin autojen

Lausunto: Euro 6c kertomaan Movea Plan. Tarvitsemme enemmän tukea

Hyundai Electric Kona: SUV saapuu 2018 ... 400 km autonomian!