10 sakkoja enemmän ‘hullun’ liikenne

10 sakkoja enemmän 'hullun' liikenne

Nautitaan kolari pyörätietä

Englanti kuljettaja oli 'loistava' ajatusta ottaa kävelemään kolarin pitkin pyörätietä hänen naapurustossa. Ottaen huomioon 'korkea' aineita, hän voisi ajatella mitään sanottavaa, että määräykset eivät laita mitään liikennöintikielto tällaisia ​​ajoneuvoja. Se oli turha tätä tekosyynä ja rangaistiin. Me kuvitella, että kyseisen auton saisivat ruokaa tietyntyyppinen akku asennetaan, koska ne suoritetaan sähköstä, joka tulee läpi antennia.

Hieman puhelias matkustaja

kuljettaja matkustaa bussissa-HOV kaista Madrid A6 Perämies käyttäen mannekiini

Espanjan poliisia vuonna 2012 sakot kuljettaja, joka ajoi by BUS-HOV kaistaa (Ajoneuvoissa käytössä vähintään kaksi) Madridin A6 käyttämällä mannekiini perämiehenä ja siten hyödyntää erityisen kaistaa ilman määräysten mukaiset. Nukke Kyseessä oli kaikki tarvittavat asuja poseeraa kuin ihminen, mutta ei kyennyt vastaamaan kysymyksiin aineita. Sakko oli 200 euroa, poistamatta lisenssiä pistettä.

Käsi väärässä paikassa

Valenciassa, kuljettajan kanssa 'hormoneja mullistanut' sakotettiin Paikallinen poliisi oltuaan Sain masturboi. Rikkominen maksoi hänelle 150 euroa ja peruuttaminen kolme pistettä ajokortti, samanlainen ajo matkapuhelimen. Tässä tapauksessa laite kädessään oli toinen.

Pyörätuoli humalassa

Saksalainen joka oli viettänyt alkoholia yön aikana, päätti, että oli parasta mennä A 'kovaäänisen' sen moottoroidun pyörätuolin ja se antaa raitista ilmaa hänen kasvonsa. Hän päätyi sakkorangaistukseen poliisin, Se oli jotain tekemistä, joka oli kanssa alkoholipitoisuus, joka ylitti 10 kertaa suurin laillinen sallittua.

Moottoripyörä hänen paras ystävä "

Italian poliisi piti laittaa vakavaa, kun hän näki miehen, joka ajoi moottoripyörällä aivan erityinen kumppani, hänen Drago koira. Rakastan olla oman lemmikin tapahtuu joskus muuttuu, koska Marco Antichi joka ns rikoksentekijä on ollut ymmärtänyt voi laittaa kypärän. Kaskun että maksoi hänelle 78 euroa.

Beware of the Dog

Muutama viikko sitten, kaikui tarina, jossa naapuri oli saanut Pontevedra rangaistus 200 euroa se ei kunnioittanut turvarajan tarpeen ohittaa koiraa pitkän matkan reittiä. On hyvin epätavallista hieno, mutta laki sitä vaatii.

'Huonompi' lapsi

Guardia Civil aineet pökerryksissä osallistui kohtaus, jossa mies ajoi kolmipyörä lelun teollisuusalueelta. Ajattelematta kahdesti, rikoksentekijä ilmoitti, että se oli hänen säännölliset kuljetusvälineitä. 300 euroa sakkoa maksaa 'vitsi', koska Ne ovat kiinni yöllä ilman valoja jotka varoittavat niiden läsnäolo.

Hieno mennä aseellisen "

Vuonna 2010 Galician "resepti" paikallispoliisin otti mukaan "laittomasta aseiden hallussapidosta'. Kyseessä oleva kohde oli puinen ritsa nuorukainen slung Sisätaustapeilin. Sakko 300 euroa ja loppuvat käsintehty lahja isoisän, mitä hän piti maksaa kuljettajalle.

Sinulla on oikeus vaieta

Keskustella ajon ei ole hyvä idea.

Keskustella ajon Se ei ole hyvä idea. Tämä päätettiin upseeri Suojeluskunnan Kanarian, ottaen huomioon, että kuljettaja ei kiinnitä riittävästi huomiota tien. sakot 80 euroa Se on, mitä on johtanut niiden lämmitetty keskustelu matkustajan kanssa.

Kovaääninen musiikki diskossa

Kuljettaja Murcian joutui maksamaan 200 euron sakko ajo musiikkia autossa liian korkea. Muita vastaavia tapauksia on ollut kautta historian, mutta usein jää rankaisematta edelsi.

Saatat olla kiinnostunut

Pegasus ja tarkkailee meitä taivaasta