Range Rover Evoque 2016, fortsatt flere argumenter

Range Rover Evoque 2016Range Rover Evoque 2016Range Rover Evoque 2016Range Rover Evoque 2016

450.000 solgte enheter på verdensbasis frem til juli, siden lanseringen i 2011, er den ledende brev Range Rover Evoque. Fire år senere, delvis også det bundet av Euro6 lovgivning berører fornyet. Men Land Rover ikke har vært begrenset til Innføring av nye dieselmotorer Ingenium kjent i andre modeller fra produsenten. Det er ledsaget av kosmetiske endringer -den mindre- Dynamisk -relaterte betydelig vektreduksjon av motorer-, innføring av nye drivermidler og utstyr.

utad i kosmetiske endringer er minimale, Spillets egne "fem forskjeller." Og det er at hvis et produkt fungerer, hvorfor endre det, kommentar fra det britiske merket. Gjenkjennelig med sin muskuløse utseende og strømlinjeformet, med ny støtfanger viser side luftinntak større og nye LED-lamper som er plassert på dem. Lanserer nye adaptive frontlykter typen LED, de første Jaguar Land Rover-modeller gjør det. Bak også debuterer frontlykter med et mer elegant utseende.

Range Rover Evoque 2016

Inne blir det mer sofistikert med innføringen av mange detaljer i polstret skinn på dørtrekk og dashbord, som er kombinert med nye innvendige farger. Nye seter, nå kan velge to ulike utførelser, en manuell justering i seks bevegelser og Premium minnefunksjon og korsryggstøtte og sidekonturjustering. Som i primal, en av de store styrkene til Evoke er dens ergonomi og svært komfortabel kjørestilling, uansett størrelse, raskt du finner den rette kjørestilling.

Men den store nyheten om Evoke ligger i den mekaniske delen. Ikke så mye i bensinmotor er fortsatt 2,0 Si4 240 hk og diesel. To versjoner av turboladet dieselmotor 2.0 firesylindret Ingenium, allerede innarbeidet i andre modeller i området som XE og XF, ja tilpasset til det tversgående stilling, faktisk denne motoren frigjør 20 prosent av stykkene. Samme aluminiumblokk, som er en en betydelig vektreduksjon i mellom 20 og 30 kg, som kommer med to krefter, 180 og 150 hk både med stopp / start. For å oppnå samsvar Euro6 partikkel NOX bruker AdBlue, 15 l, vi sikre at nok til ikke å måtte laste mellom vedlikeholdsintervaller, som for øvrig er de nå mer omfattende og kan nå dagens 26.000 til 34.000 kilometer.

Range Rover Evoque 2016

pågå

Selv om vi har kjørt begge motorene, vil vi fokusere på ED4 150 hk versjonen kombinert med 4x2 kjøring og manuell sekstrinns girkasse. det er den mest effektive hele spekteret produsenten (E-Capability første versjon, med blått merke for å understreke at dette er en av de mest effektive modellene i serien), kunngjør en homologeres forbruk på 4,1 liter pr 100 km og utslipp av 109 g / km. Veien godt, veldig myk, med en god respons og som er svært smidig, også delvis takket være fjæring, både foran og bak passende vekt reduksjon av motorer. Gode ​​følelser. Den manuelle girkassen er riktig, ikke noe mer. Noe vanskelig noen ganger, ingen farge med ZF 9-trinns automatgirkasse. Verdt innsatsen for å velge sistnevnte (2500 euro). Men det er ute av asfalt hvor Evoque husk det er en Range Rover. Selv i 4x2-versjon, er det i stand til å nå der andre rivaler ikke ville komme langt. hans atferd er utmerket i ulendt terreng med dårlig grep. Minimum angrepsvinkler 22 °, ventral 22 og utløpet 33 er forbundet til en vade dybde på 500 milímteros, vi overskredet noe i vår test med ingen åpenbare konsekvenser.

På den annen side, Land Rover Evoque debuterer 2016 hands-free trunk åpning. Slik at en bevegelse formet spark PUE kan du åpne den, uten å trykke på noen knapper. Denne type Åpenhet er veldig behagelig men du trenger litt trening for å vite hvor er sensorene.

Range Rover Evoque 2016

området

Diesel, er 4x2 versjoner forbundet bare ED4 motor 150 hk, både kupé og 5-dør legeme, med manuell girkasse, tilbys fra 35,100 euro, noe som tilsvarer Pure Cavado. Med manuell totale trekkraft, området fra 38.400 euro, i tilfellet med 150 hk motor versjoner, og 41 500 i 180, det sistnevnte også er tilgjengelig i kupé legeme. ZF automatisk girkasse med ni gir, prisene starter fra 40.900 euro i tilfelle av 150 hk og 44 000 i versjoner med motor 180. I alle tilfeller med 4x4 trekkraft. Bensin, prisene starter fra 46,800 euro av Si4 Pure 4x4, og gå opp til 62 100 Dynamic HMS i begge organer.