Ferrari F60-Amerikassa, toimitti ensimmäiset yksikön Floridassa

Ferrari F60-Amerikassa, ensimmäinen yksikkö on jo toimitettuFerrari F60-Amerikassa, ensimmäinen yksikkö on jo toimitettuFerrari F60-Amerikassa, ensimmäinen yksikkö on jo toimitettuFerrari F60-Amerikassa, ensimmäinen yksikkö on jo toimitettu

Se on ollut vuoden ja kolme kuukautta, kun se julkisti Ferrari F60-Amerikassa, hyvin erityinen avoauto valmistautuneet Italialainen juhlia 60 vuotta Amerikan maaperällä. Juhlia, he käynnistivät yksinomainen ja rajoitettu 10 yksikköä sarja tämä avoauto, järkeillä 2,5 miljoonaa jokainen. Nyt niin kauan kun, Ferrari on antanut ensimmäisen yksikön.

Ensimmäinen asiakas, joka tulee nauttia Ferrari F60-Amerikka hän sai uuden helmi pyörää Jälleenmyyjän Palm Beach Cavallino Classic "Florida, Yhdysvalloissa. Tämä onnekas herrasmies voi nauttia erittäin voimakas 6.3 V12 hengittävillä moottori 740 hv, Hänen valtava kiihtyvyys 0-100 km / h 3,1 sekuntia ja huippunopeus 340 km / h.

Ferrari F60-Amerikka Se istuu perusteella Ferrari F12 Berlinetta on innoittamana Ferrari 275 GTS-4 Nart 1967, yksi halutuimmista klassisia autoja. Hänen ruumiinsa, mukana kevyt kangas katto, joka avautuu nopeudella 130 km / h, on maalattu tyylikäs sininen 'Blu Nart', valkoinen raita, joka ylittää. Sisällä erottuu ennen kaikkea kaksivärinen käytettävissä nahka urheiluistuimet: Punainen kuljettaja ja matkustaja mustana.

Ferrari F60-Amerikka

Saatat myös olla kiinnostunut:

- Ferrari Land, vahvistettu 2017 Port Aventura

- Ferrari Kuningas Juan Carlos ei myydä

- Cristiano Ronaldo autot: Ferrari 599 GTO, sen uusin hankinta