Stutz Blackhawk 1971 joka kuului Elvis, huutokauppa

Stutz Blackhawk 1971 joka kuului Elvis, huutokauppa

8. tammikuuta ne täyttyivät 80 vuotta syntymästä 'King of Rock'. On siis 2015 vuotta, joka näyttäisi Elvis Presley ja siksi se ei ole sattumaa, että juuri nyt huutokaupataan yksi jalokiviä autotallin. Tämä on Stutz Blackhawk 1971 ja se on ollut kuuluisa huutokauppakamari tähdet, Julien, mikä tekee siitä saatavilla niille kerääjät, joilla on varaa päähänpisto. Sen hinta tulee olemaan noin, arvioiden mukaan puoli miljoonaa dollaria, joka on käännetty euroa on noin 474000.

Elvis toimitetaan 09 syyskuu 1971 hänen kartanossa Beverly Hillsissä sijaitseva Stutz Blackhawk 71 Se on yksi niistä haaveilee super-yksinomaisen pyörät. Ei ole yllättävää, että sukupolvi Erityisesti ensimmäinen vain sattui 26 yksikköä. todella Tämä oli toinen Blackhawk Presley oli alle vuoden. Ensimmäinen, osti loppuvuodesta 1970, liittyi mainonta sopimus, joka sisälsi auton exhibiese La Auto Show Elvis poseerata hänen valokuvia aikana amerikkalainen osoittaa. Frank Sinatra, joka myös rakastui tämän kaksipaikkainen coupe, hylkäsi vaatimukset pyytää häntä, mutta Elvis hyväksytty. Muutamaa kuukautta myöhemmin, kuningas Rock repäisi Stutz Blackhawk kun auto törmäsi häneen onnettomuudessa. Mark tarjosi jättää uudenveroinen, mutta Presley kieltäytyi ja osti uuden, tällä kertaa mustana. Kuoleman jälkeen muusikko, kuusi vuotta myöhemmin, Stutz Blackhawk päättyi käsissä hänen hyvä ystävänsä, tohtori Elias Ghanem. Yksi harvoista kuka perinyt "yksi monista, ja rakasti, oli Presley autoja.

Ghanem kuoli vuonna 2001 ja nyt uusi omistaja menee Blackhawk kun huutokauppa, joka järjestetään suorittamaan Seuraavien 15 ja 16. toukokuuta Hard Rock Cafe New York. Juuri nyt, ja sellaisen viikon Stutz Blackhawk Elvis on näytteillä Julien Huutokaupat Palms Casino Resort Las Vegas.

Stutz Blackhawk on 1971 ...

tämä kaksipaikkainen coupe Se on ainoa auto, joka on tuottanut jaetaan ja siitä puuttuu tuulilasi tarras taka-. Nautitaan myös normaali mukavuuksia näemme tänään 70- he eivät olleet yhtä sähköiset ikkunannostimets, keskuslukitus tai korkeus säädettävä ohjauspyörä. Sisällä myös löytää Connolly nahkaverhoilu.

Elvis Stutz pitää kiinni alkuperäisestä moottori, Rocket lähde 455 Pontiac, 7,4 litran ja kahdeksan sylinteriä Vee 360 ​​hv. Auto on kuin uusi: vain 33000 mailia eli noin 53000km.

Saatat myös olla kiinnostunut ...

- Kaunis rakkaustarina: BMW: 507 ja Elvis Presley