Ferrari vihdoin menee julkinen

Ferrari vihdoin menee julkinen

Ferrari ulos Pörssi Wall Streetillä (New York), jonka osakkeet hintaan $ 52 (46 euroa muutos), ja joka haluaa nostaa 789200000 euroa myynnin jälkeen noin 17.170.000 osaketta. Nämä vastaavat vain 9 prosenttia sen pääomasta ja kaupan tuotemerkillä 'rotu'.

Ferrari, valmistaja superautojen autoja useimmat pääoman käsissä Fiat-Chrysler, säilyttää 81 prosenttia yhtiön (ennen listautumista pörssiin oli 90 prosenttia), kun taas toinen 10 prosentin pysyvät käsissä Piero Ferrari, poika perustaja allekirjoittamisen 'Prancing Horse', Enzo Ferrari.

Tällä ohjausliikkeestä Fiat-Chrysler ryhmä Siinä pyritään saamaan riittävästi rahoitusta useita projekteja ja investointisuunnitelmien, jonka pitäisi johtaa myyntiin seitsemän miljoonaa autoa vuodessa tuloja.

Jotkut uskovat, että skandaali 'Dieselgate' Volkswagen ei pystynyt tekemään mitään hyvää Ferrari, mutta katsovat, että italialainen yritys kehittyy luksusautojen eikä niitä pitäisi verrata tuotteen myyt Volkswagen.

Sergio Marchionne, Toimitusjohtaja Fiat-Chrysler aikoo myös poistamaan tuotannon rajoittamista 7000 perustetut yksiköt entinen presidentti Ferrarin Luca Cordero di Montezemolo. Siten ne voivat alkaa Myynnin kasvu on 9000 tai 10000 yksikköä vuodessa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Kaksi Ferrari FF kuningas huutokaupataan