Spørsmål: hvorfor plutselig stopper bilmotoren?

Spørsmål: hvorfor plutselig stopper bilmotoren?

"opp motor reagerer briljant, men når det begynner å regne, plutselig, stopper motoren uten forvarsel. Da jeg vente lenge for å starte på nytt. Hvis jeg prøver noe annet stående, ikke prestasjon. Hva tror du det skjer? Gang på motor, Snart blir det å stoppe hvis det holder regner. Men hvis escampa, går bilen jevnt. Jeg har tatt verkstedet, men fant ikke noe rart. Videre, som bare det skjer når det regner, det er vanskelig å kontrollere feil det avhenger av været. Vil du være mangler noe alvorlig? ¿Hvorfor plutselig stopper?

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Søket ser undersøkelse, fordi en svikt så eksepsjonell og knyttet til klimatologi Det er mest merkelig. Jeg antar, fjernkontroll og maktesløse, selv ta en titt, fordi enda vanskeligere. Input, la oss la til side spørsmålet om regn da, kanskje, er rett og slett en tilfeldighet. At slike tilfeldigheter som fører oss til å tenke i feil retning i stedet for å se åpenbare. For eksempel kan det være en kort å forlate uten å kjøre motoren. Selvfølgelig, deretter tilbake hvorfor jobbe kan ha mer å gjøre med temperaturen med regn. Ved avkjøling og kontrahering noen forbindelse, som strømmer over normalt kunne igjen. Selvfølgelig, hvis du ikke forteller oss når du skal motor også du bor electro andre sekundærkretser. Hvis ja, så oppløsning den kort Han ville ha mer troverdighet, men hvis du holder strømmen i resten av bilen, kan det utelukkes.

En annen situasjon som vi skjer er at kabler tenning er svake, til det punktet at en eller annen grunn, ikke klarer å bære den nåværende nødvendig for å tennplugger eller flere av disse ikke har riktig tilkoblet til de tilsvarende terminal kablene, slik at den motor ikke nok styrke ville finne en eller to i god stand drift. Vi antar imidlertid at dette er det første som må gjøres i verkstedet, må du kontrollere at de fem tennplugg ledninger er skikkelig "plugget". Nå hvis vi mener at din takknemlighet, som svikter når det regner er riktig, så vi måtte fokusere strømbrudd, for eksempel vindusviskerne. Kanskje dette elementet produsere en kortslutning som stopper motoren, men vi kan ikke svare på hvorfor starter på nytt. Dette ville svare hvis et vanninnløp inn i dispenseren, tørker deretter feilen selv ville forsvinne. I dette tilfellet må man kontrollere at har et vanninnløp gjennom fordel hetten dip eller lekkasje av røret vindusspylesystem.

Du kan også være interessert

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

- Spørsmål og tvil om biler

- Tvil: Hvorfor vibrerer og motoren på bilen min høres morsomt?

- Spørsmål: Hvor pålitelig er systemet starter-stopper biler?