Tämä on uusi älykäs turvavyön

Tämä on uusi älykäs turvavyön

On kehittänyt digitaalisia palveluyritys Atos ja on palvelu voittaa Yhdistetty Objects 2016 -palkinnon. Se on 'silputuslaite hätä turvavöiden', jonka kanssa, onnettomuustapauksissa, kaikki vetohihnat auki, mikä helpottaa evakuointi uhreja. Tämä innovaatio vastaa organisaatioiden tarpeisiin, jotka valvovat turvallisuutta matkustajien ja tarjoaa yleispätevä ratkaisu kriisinhallinnassa onnettomuuksissa. Se mahdollistaa nopeampi väliintulo hätätilanteessa.

Laite on kehitetty yhteistyössä Eagle Technologies, erikoistunut smart kytketty esineitä ja järjestelmiä aluksella. Une tietoa älyanturit (törmäykset havaitaan, savun ja lämmön) ja autoteollisuuden maailma. Yhtiö ilmoittaa, että Se toimitukset aloitetaan lähikuukausina.

'Tämä hanke on osa aloitetta avoimeen innovointiin Atos ryhmän, joka yhdistää vahvuus yrityksen ketteryys käynnistyksen. Tässä tapauksessa, lisäksi teknologisten ja kaupallisten näkökohtien tämän innovaation henkeen projektin seuraavasti: pelastaa ihmishenkiä, kertoo Franck Potiez, liikkuvuuden asiantuntija ja Atos esineiden internetin.

Saatat myös olla kiinnostunut

Espanjalainen vartijavyö estää nukahtaa rattiin

Saavuttaa puhallettava turvavyön

Uudet tutkat jotka valvovat turvavyön käyttöä ja mobiili

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi