Osta renkaat verkossa: Miten se toimii

Osta renkaat verkossa: Miten se toimii

Meidän nykyinen elämäntapa jättää vähän tilaa tiettyjä tehtäviä, jotka voivat hyvinkin olla vaihtaa renkaita autoon. Laiskuus mikä tarkoittaa ottamaan työpajan, lisää mitä sattuu meidän taskussa. Joitakin vuosia Espanjassa ostaa renkaat Internetin kautta Se on tullut yhä yleinen käytäntö. Kuitenkin epäluottamus jälkeen vähän tietoa joka on olemassa tällä alalla, estää kokonaan pois. Onko näillä myyntikanavat ovat luotettavia? Onko se sen arvoista säästää aikaa? Paljonko maksaa kätevästi ostaa kotoa? Joka neuvoo minua, mikä on parasta autoni? Ratkaisemme epäilykset tässä raportissa.

Puhutaanpa tärkein etu ostaa renkaat verkossa: mukavasti, ilman liikkuvia kotoa, voin löytääkseen parhaan pyörät autoni, vertailla hintoja ja valita halvin vaihtoehto. Kunnes on kaikki edut. Kyllä, mutta mitä ne ovat asiantuntija käyttäjää tällä alueella? Ei Ihmiset yleensä saada paras käsitellä tarjoaa työpaja, yleensä tuotemerkin 'premium' Michelinin tai Bridgestonen, piste. Ensimmäinen este: voidakseen hyötyä ostamisen on tarpeen tietää maahan hyvin.

Tämä johtuu siitä, että Internetissä, sivustot, kuten I-pneumaattinen tai pneumaattinen-verkossa Popgom, tarjonnan pyörien on paljon suurempi kuin nopea Aurgi tai Midas tyyli työpajoja, joita tarjotaan halvemmalla. On totta, että Jos etsit hyvin erityinen rengas, esimerkiksi high-end SUV, voimme löytää paras käsitellään verkossa ja varmoja ostaa tuotemerkkejä.

Ja osaan säästää siirtyminen työpajan? Se riippuu, jos valitset i-pneumaattinen kyllä, koska ratsastaa heidät kotiin, mutta jos ostat ikeniä Popgom Renkaat-verkossa vai ei. Molemmat yritykset antavat sinulle vaihtoehtoja: lähettää ne sinulle kotiin tai korjaamolle liittyvät niiden palveluja. Tämä tarkoittaa, että henkilö, jolla on tieto, työkalut ja riitä muuttamaan pyörät voit tehdä työtä säästävän pajatilaan. Mutta takaisin sama asia: kaikilla ei ole tällä hetkellä ja tätä taitoa.

että kääntyy ajansäästöä ja merkittävää rahaa vaatii tietotaso käyttäjän

Uutta tässä markkinoiden edustaa yhtiötä, ja että vaihtaa renkaita automme, emme liiku mihinkään aika. Verkkosivujensa välityksellä ostaa renkaat ja automaattisesti sopimukset oman kotiin asennuspalvelun. se ei ole välttämätöntä olla autotalli: mekaaninen operaatio voidaan suorittaa kadulla, se tarvitsee vain vähän tilaa työskennellä-metro operaattorit kummallakin puolelle auton on riittävästi.

Poistamalla paikalliset kustannukset ja ostamalla renkaat tukku säästöt ovat merkittäviä: asiakas voi säästää jopa 50 prosenttia verrattuna perinteisiin työpaja. Labour i-rengas on kiinteä hinta: 15 euroa pyörää kohden, johon on vielä lisättävä hinta ja renkaan hallinta.

Toinen etu i-pneumaattinen, verrattuna kilpailua, että Webissä on erittäin kattava ja se voidaan arvioida hintaa ennen mitään tietoja. Erittäin tärkeää, jos haluat tehdä hintavertailu.

On monia yrityksiä, josta voi ostaa renkaita verkossa, keskitymme suosituimmat: Popgom ja renkaat-verkossa. Molemmat perustuvat samaan konseptiin, tarjoavat monenlaisia ​​toimenpiteitä renkaiden eri ajoneuvoille ja tarjosi kaikenlaisia ​​merkkejä, mistä Premium enemmän tuntemattomia ja vähemmän kustannuksia. yleensä ne ovat tarjouksia ja alennuksia säännöllisesti, joko kaikista ostoista, kuten Tire-verkossa, tai tietylle renkaan.

Ne myös tarjoavat samat palvelut: Joko lähettää hänet kotiin tai korjaamolle, johon ne liittyvät. Tässä vaiheessa Neumaticos-verkossa erottuu, koska se on mukaan paljon laajempi valikoima työpajojen osalta Popgom verkkoon. myös, Popgom tarjoaa työvoimakustannukset kiinnitetty siihen liittyvät työpajat, vain hinta vaihtelee tyypin renkaan valittu. Esimerkiksi tavanomainen toimenpide keinona 205-55 R16 17,50 euroa työvoiman pyörää kohden, kun taas hienompaa, kuin ylellisyyttä SUV malli on 20 euroa. Omalta Neumaticos-verkossa, hinta riippuu työpaja ja hinnat vaihtelevat 16-30 euroa rengasta kohti.

On erittäin tärkeää tehdä Hintavertailu etukäteen ja tässä vaiheessa, myös voittaa Popgom: Voit tietää lopullinen hinta palvelun ilman, että annat tietoja. Sen sijaan renkailla-verkossa, kyllä ​​se voi olla hinta pyörien, mutta kun haluat tietää, kuinka paljon se maksaa asentaa renkaat tietyllä kauppa edellyttää voit laittaa henkilötietoja. Maksun osalta molemmat yritykset tarjoavat useita vaihtoehtoja: luottokortilla, Paypalin kautta alustan, pankkisiirrolla ja jos Popgom, puhelin ostaa.