Autot ikoni 80 maassa

80 autoja maailmassa kuvake80 autoja maailmassa kuvake80 autoja maailmassa kuvake80 autoja maailmassa kuvake

siellä autonvalmistajat keitä he uskovat nopeutta, kuten monet etusijalle turvallisuus ennen kaikkea ja jopa miettiä varattomat taskut, tarjoten ajoneuvossa on enemmän aikomus kuin kuljettaa asiakkaita pisteestä toiseen.

Viimeisten 100 vuoden aikana he eivät ole olleet muutamia merkkejä, jotka ovat nousseet autoteollisuudessa tai ovat kehittyneet kuin nykyään. Enemmän kuin auton miljardia sinne kirjataan kaikkialla maailmassa, jokainen malli on valmistettu tietyn pisteen maapalloa. Sijaitsevat nimen ja maantieteellisestä alueesta, jolla ne on valmistettu, syntyi tänä tietokaavioon of OSV erikoistunut tuottamaan yrityskohtaista ajoneuvoja. Vuodesta supersport malleja kuten Ferrari 488 Spider, Lamborghini Aventador ja McLaren P1, muilla viimeaikaiset autoja maastoautoalaan kuin Bentley Bentayga ja Maserati Ghiblin Tavanomaisemman autoja, joista on tullut kuvakkeet maidensa ja jotka ne ovat levinneet muualle maailmaan, kuten on laita meidän Seat Ibiza, Fiat 500, Renault Clio ja Nissan Leaf.

On niitä, jotka ovat lähes tuntemattomia täydellisiä Espanjassa, jossa malleja kuten Holden Commodore Australian, Mobius II Keniassa, Laraki Epitome Marokon ja Stark Tac Brasilia, mm.

Nauti tästä täysi tietokaavioon kanssa 80 autoa kuvake Useissa maissa.

Autot ikoni 80 maassa

Saatat myös olla kiinnostunut

10 autoa lippu valtioiden välisten

Autoja eilen ja tänään