Prototyper mest spektakulære biler som aldri så dagens lys

Prototyper mest spektakulære biler som aldri så dagens lysPrototyper mest spektakulære biler som aldri så dagens lysPrototyper mest spektakulære biler som aldri så dagens lysPrototyper mest spektakulære biler som aldri så dagens lys

BMW GINA Visionary ModelBMW GINA Lys Visionary Model

Bare seks år siden, BMW Vi ble overrasket med presentasjon av GINA Lys Visionary Model, en spektakulær prototype som også tjente til å feire gjenåpningen av BMW Museum i München i september 2008. GINA Det er en forkortelse for det tyske begrepet 'Geometri und Funktionen i N-facher Ausprägung' (Geometri og funksjoner i n-te Veibeskrivelse). hans karosseri hadde en spesielt belegg tekstil tilpasses, fleksibel og manipulerbare tilpasset på en retikulær struktur aluminium og et annet sett med forsterkninger karbonfiber. Mer om BMW Gina Lys Visionary Model.

Cadillac SixteenCadillac Sixteen

i 2003, Cadillac presenteres en imponerende og stor luksus sedan mer enn 5,67 meter i lengde ved navn seksten, henvise til klassisk Cadillac V16 1930. I tilfelle av Sixteen konsept, Overrask din motor 13,6 liter fortrengning, V16, 32 ventiler og over 1000 hk effekt. Hundre prosent amerikansk, ingen tvil, av denne 'besettelse med store'.

Ford GT90Ford GT90

i 1995, den Detroit Motor Show Det var presentasjonen av prototype ramme Ford GT90, en bil som ble annonsert en stratosfærisk ytelse siden sørget for at kunne nå 378 km / t takket være en imponerende mekanikk 6,0 V12 med fire turboladere Loft som slynget opp til 730 hk. Regnes av mange som 'åndelig etterfølger' av den ikoniske GT40, det GT90 Ford var den første innsettelsen av New Edge Design Line, foruten å ha egen teknisk basis av de beste sports historie, med aluminium monocoque kroppen paneler karbonfiber.

Ford InterceptorFord Interceptor

den Ford Interceptor protototipo er en slektning og siste opptreden ved å gjøre sin offisielle debut på Detroit Motor Show 2007. The Oval presenterte det som en moderne tolkning av hva som kan være fremtidens biler muskel, men ja, med en spektakulær fire-dør legeme med mange retro fargestoffer og betydelig størrelse (5,12 m lang og 1,94 m bred). Motoren var en 5,0 V8 er montert Cammer i stand til å utføre mer enn 600 hk.

Ghia GildaGhia Gilda

den Ghia Gilda Streamline X Coupé Det er resultatet av en spesialbestilling Chrysler Italiensk selskap kroppen Ghia. For å oppleve nye teknologier og nye aerodynamiske former, født i 1955 den Ghia Gilda, en prototype som innlemmet en gassturbin, en teknologi som allerede er ansatt biler av epoken som Fiat Turbine. På den tiden, skuespiller Rita Hayworth premiere på Gilda film. Den parallelle mellom Hayworth og Ghia Gilda hva vi bør se på de svingete og attraktive former som så både skuespiller og konseptet ('Atomic vedette' Det var en av de mange kallenavn som fikk Rita Hayworth).

Holden HurricaneHolden Hurricane

den Holden Hurricane Det var en prototype sporty toseter innsendt i 1969 og regnes som en av de mest avanserte i sin tid. Den ble brukt som en teststed for å eksperimentere i estetiske, aerodynamiske og teknologiske problemstillinger. Hadde et futuristisk og sporty glassfiber kropp den ble delt inn i tre deler: cockpit (kammer) motor og resten av kroppen. For å få tilgang inne i kabinen er fullt hevet fremover gjennom en elektrohydraulisk mekanisme. Trofast til sport ren stamme, som omfatter et motor-bakre midtstilling på 4,2 liter og åtte sylinder V, hvilket ga 262 hk. hans utstyr Det var banebrytende for sin tid, med fullt elektronisk instrumentering, klimaanlegg med automatisk klimakontroll system, ryggekamera og helt unik magnetisk nettleser.

Jaguar C-X75Jaguar C-X75

den Paris Motor Show 2010 Han deltok på premieren i stil Jaguar C-X75, en sportsbil hundre prosent elektrisk med totalt fire elektriske motorer (En per hjul) på 195 hk hver. For å lade opp Litiumbatterier Den benytter et nytt system som består av to gass ​​microturbines som roterer ved 80 000 rpm hvilket de er ladet opp under drift, og nådde gi Jaguar C-X75 av teoretisk rekkevidde på 900 km (Selv om det i 100% elektrisk modus, blir det redusert til 110 km). Disse microturbines, samt å lade batteriene, kan brukes til å gi ekstra strøm til elektriske motorer. Les mer om Jaguar C-X75

Mazda furai KonseptMazda furai Konsept

For å feire 40-års jubileum hans første rotasjonsmotor, Mazda Han presenterte i Detroit Motor Show 2008 den spektakulære konsept Furai. Basert på en racerbil av American Le Mans Series, som omfatter en motor på 450 HP tre rotorer som kan mates som brensel E100 etanol. Les mer om Mazda furai Concept.

Mercedes C111Mercedes C111

den C111 av Mercedes-Benz Det ble utviklet med sikte på å skape sentral motor som etter sin presentasjon i 1969 fortsatte å utvikle en sportsbil. Hovedproblemet lå i sin Wankel-motoren også lunefulle og tørst nok til å overleve de tider av oljekrisen. den C111-1 1969 Wankel-motoren er montert på en tre-rotor direkte injeksjon; den C111-2 1970, fire-rotor motor 370 hk; den C111-3 i 1978, en 230 hk turbodieselmotor; og C111-4, 4.8 supercharged V8. For å markere den store motstandskoeffisient oppnås ved hjelp av C111-3, med Cx av 0,183.

Renault DeZirRenault DeZir

den Renault DeZir Det markerte begynnelsen på en rekke begreper biler som skulle brukes til å utvikle nye designlinje merkevare galla. I dette tilfellet står vi overfor en fullt ut elektrisk to-seters kupé. For å oppnå ideell vektfordeling, blir den elektriske motoren som ligger bak midtstilling, som tilbyr en rekke 160 kilometer, og en kraft på ca. 150 hk med et dreiemoment på 23.06 mkg. Det har en gjenfinningssystem lik energi til KERS utviklet i formel 1. Renault DeZir mer om.

smarte ForStarssmarte Forstars

Smart Han satset på fantasi med sin nye og overraskende prototype Forstars. Med en kropp av visuell påvirkning, dette hundre prosent elektrisk konsept Han integrert i frontdekselet en film projektor å se Filmer når du vil. Uten tvil, denne prototypen var en av de store opplevelser Paris Motor Show 2012. Mer om Smart Forstars.