Kymmenen kappaleita tanssia pois hautausmaa

Kymmenen kappaleita tanssia pois hautausmaa

1. Minä tanssia hautaan (1985) .- nimikappaleen neljännen albumin Sinister Galician ryhmä ja koskaan puuttuu Halloween tällä puolella Atlanttia. Julián Hernández edistää musiikillista ylittää rikollisuutta ja sanoittaja, 'minä leikata kurkut terävällä / levy Rolling Stonesin tai Shadows / olet niellyt kokoelma kasetit / Shan-Gri the-Las tai Ronettes'. Bändi sisältää Javier Soto lopuksi koskettimilla, luo riffi muistaa maan alla. Kuorot kuoro, 'Chuchué Ua, Ua Chuchua' vedota paholainen.

2. Poikaystäväni on Zombie (1989) .- Alaskan ja Dinarama sulje uransa tämän laulun säveltänyt kasveja rinnakkaisryhmin basisti Nacho Canut. Yhtye, joka oli pitänyt alussa uransa tietyn kulttuurin Tumma, ennakoi sakariinia elokuvan 'Ghost' Patrick Swayze ja puhuu suhteesta elävän kuolleen peräisin toisesta maailmasta olevan kumppanin kanssa. Sitten tuli Mario Vaquerizo ja tv-sarjan mätä vaeltajille.

3. La Llorona (1994) .- Yksi suurimmista rock-ryhmät Meksikossa, Caifanes, uskaltaa legenda ja luoda oman version, joka menetti sielu, joka surettaa Latinalaisessa Amerikassa. Ennen, Chavela Vargas, Joan Baez tai Rafael, soitti valittaa. Se on vain näyte. Juhlissa Kuolleiden, Meksikon kulttuuria ei ole kilpailua.

4. Se ei ole vakavaa tästä hautausmaa (1987) .- neljäs single albumilta 'taivaan välillä ja maaperän' Mecano. Ana Torroja, laulaja, leikkii musiikillinen tausta ja lausui surumarssiin lopussa latinalaisen ilmaisun 'Finis mundi gloriae Homini' (loppu maailman kunnian mies). Juonittelua ja mysteeri menetetään, kun videoleikkeen asetettu romukauppaan autoa katsotaan. Kahdeksankymmentäluvulla Espanja oli niitä asioita.

5. Elävien kuolleiden (1967) .- Säveltämää Kolumbian Guillermo Gonzalez Arenas, kertoo tositarina miehestä, joka oli jätettiin kuolemaan osastolla Antioquian ja 'oli carousing'. Suuri Kuuban taiteilija Rolando Laserie, The Guapachoso, oli yksi hänen merkittävimmistä esiintyjiä. Laulun talteen Peret ja hyväksyi kaikki Katalonian rumba. Nyt Serrat ja Sabina otti 'ruoko' hänen kiertueella Linnut ja Titanic. Viileä, viileä, viileä.

6. Rakastan sinua niin paljon (1995) .- nekrofilia on tämä laulu Chilen Javiera ja Impossible musiikillinen korttipaikkaan. Heidän onnistunut albumi 'Court vireillä', joka sisältää myös 'kosteus', 'Tomb flowerless' ja 'Autopsy', et voi odottaa mitään muuta. Lisäksi tämän linjan, linkit muille popkappaleita Andien maan 'kaasun haju' kolmen tai "Olas Giants Denver.

7. Dame veneno (1976) .- Ensimmäinen ja todellista menestystä Chunguitos, vallecanos trio veljekset, syntynyt Extremadura (Espanja), joka sekoitetaan mustalainen rumba ja melodisen laulun suuremmaksi kunniaksi jälkiteollisen lähiöissä. Laulu, tuottama Dynamic Duo, myytiin 50000 kappaletta ja avasi aikakauden Seat 124, kulkukoirat ja 'Nonaino'.

8. Rascayú (1943) .- Kukaan suostuu löytää alkuperän tämän laulun haudankaivajana joka kiellettiin väliaikaisesti Espanjassa ranskalais - 'kun kuolet, mitä teet?' - ja että suosituksi Mallorcan Bonet San Pedro. Paco Clavel, Jorge Laiton, Fangoria tai orkesterimusiikista Messutunnusluvut värähteli tämän Oodi kapinallisia luurankoja.

9. Requiem (1998) .- maailma raskasmetalli Espanjan on aina pysytellyt lähellä pimeälle puolelle. Ihmemaa Oz Madrid mukana tätä aihetta hänen albuminsa 'La Leyenda de la Mancha', käsitteellinen työ perustuu Cervantesin Don Quijote. Kitarasoolot, harja- tuulen ja lähes falsetto äänen suurempi kirkkaus Hidalgo T AC / DC.

10. Tänään en pelkää kuolemaa (2006) .- Argentiinan satamaan entisen Talking Heads David Byrne meille lopun tästä mielivaltaisen optimistinen katsaus joihinkin hautajaisiin pop-kappaleita espanjaksi. Monet on jätetty pois, ja jokainen voi tehdä oman listan (Älä unohda Camilo Sesto). Poissaolot syrjään hakemasta tässä kronikka viestejä haudan tai cabals; se on yksinkertaisesti siitä, laittamalla musiikillinen hymyn osapuolelle kuolleen.

Juan Carlos Gomi