Suunnitteluprosessin auton, askel askeleelta (kuvat ja video)

Joten on suunnittelemassa autossaJoten on suunnittelemassa autossaJoten on suunnittelemassa autossaJoten on suunnittelemassa autossa

Luomassa auton Se yhdistää teknologian ja veneet työtä tasapuolisesti, yli neljän vuoden ajan hän kulkee lyijykynäluonnoksia, veistoksia saven kokoinen, 3D-malleja tai valitsemalla värien yli 100 näytettä.

1. Briefing

Tässä se kaikki alkaa. asiakirja vedetään määritellyt suuntaviivat joissa uusi malli perustuu. DNA voitaisiin harkita auton. Koko prosessi on noudatettava sitä.

2. tyngät

Suunnittelijat, kynä kädessä, piirtää ensimmäiset luonnokset auton. Aloitamme 'mitä tekisimme ", kertoo Jaume Sala, johtaja Seatin Sisustussuunnittelu lopulta päätyvät luonut uuden auton lähes valokuvan ". Prosessissa saat tehdä jopa 1000 eri luonnoksia.

3. sukupolven CAD

Eli, luoda 3D-ajoneuvon luonnoksista ne on tehty paperille. Tämä virtuaalinen virkistys Lisäksi se palvelee tehdä tekniseen seurantaan ajoneuvoon.

4. Malli savea

Näin soitat savi malli on valmistettu todelliseen kokoon. Voit painaa neljä tonnia -The kaksinkertainen reaalista ja palvelee fyysisesti luoda auton ulkomuoto. Tämä malli muutetaan se päättää tehdä muutoksia. Se yltää 5000 kiloa jätettä savea.

5. Jäädytetyt malli

Edelleen savesta malli, mutta lopullisessa versiossa kun ne on hyväksytty yritys. ei tunnu enää savea: Päällystetään tekstuurit saada näyttää täsmälleen samalta kuin malli, joka paljastetaan.

6. luominen värit

Tämän työn on erityinen osasto: ns Väri&Leikata. Määrittele sekä sisäisiä että ulkoisia värit uuden ajoneuvon. Voit tehdä tämän, suuntaukset perustuvat 'muotimaailmassa, arkkitehtuurin tai tuotesuunnittelua', Hän selittää osastopäällikkö, Jordi Font. Kahden vuoden he viettävät jokaisen uuden mallin He jatkavat kehittää jopa 100 eri väriä, niille, jotka investoida 1000 litraa maalia, vaikka vain 12 muodostavat ulomman paletti autoa.

7. paikkaa

vastaa myös suunnitteluosasto Väri&leikata ottaen huomioon mukavuutta ja esteettiset kriteerit. Ja se on myös hyvin perinteinen prosessi: puhaltaa ompelukone kaavoja valmistetaan 'Yhdistämällä materiaaleja ja värejä, jotka mahtuvat paremmin', kertoo Jordi Font.

8. Sisustussuunnittelu

"On kuljettaja tähtäävä, Jaume Sala tilille. Ja tässäkin on trendejä. nyt, Näytön on saanut niin paljon näkyvyyttä, että ensimmäinen asia on päätetty työskenneltäessä sisällä Se on sen sijainti. Sitten tulee kaikki muu. täällä prioriteetti on toiminnallisuus. 'Pyysimme mihin tallentaa matkapuhelimeen, silmälasit tai vesipullo. " Siksi on ennen kaikkea oltava 'hyödyllinen ja tehokas'.

Saatat myös olla kiinnostunut

Ateca Istuin: niin nähdä suunnittelija, Mesonero-Romanos

VideoInterview auton suunnittelija Walter de Silva

Miten värit luovat auton? (Video)

Kehitystä suunnittelussa auton avaimet kuvat

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi