Suuri analyysi pakettiautot

Edustaja Fordin, vaivaa.Fiat Ducato täytti odotukset.Volkswagen kilpailee suurine Crafterin.Citroën Jumpy on sen tarjous tähän luokkaan.
Suuri analyysi pakettiautotSuuri analyysi pakettiautot
katsella videoitakatso video
Suuri analyysi pakettiautot
Suuri analyysi pakettiautot
  • Todiste kuvina
Suuri analyysi pakettiautot
Suuri analyysi pakettiautotSuuri analyysi pakettiautot
Vertailu hyötyajoneuvojen

Tarkoituksena Challenge TM Van on Vertailu hyötyajoneuvojentarjoavat lukijoille vertaileva kuin he itse olisivat halunneet pidetään. Myötävaikutuksella kaikki mittaukset ja tiedot tieteellisesti todistettu, mutta näkemykset, tunteet ja tuomio on saatu ei ammattitaitoiset ihmiset tietoa. Tavallisille ihmisille, mutta syvästi asiantunteva suorituskykyä ja käyttäytymistä hyötyajoneuvojen.Muodostaa joukkueen testaajat TM Van Challenge Maailmanlaajuiset kuljetukset valitsi neljä ammattitaitoisia arvioida neljän pakettiautoja, keskipitkän akseliväli korkea katto, seuraavan sukupolven integroitu vertaileva.

Osallistujien lasketaan valmisteluasiakirja tiukat mittaaminen ja valvonta jos meidän tekninen keskus. Mutta paitsi testaajat piti arvioida kymmeniä parametrejä lajiteltuna luokkiin, kuten suunnittelu, sisätilojen kuormatila, moottori, voimansiirto, jarrut, ohjaustehostin, jousitus, dynaaminen käyttäytyminen tai varustetaso.

Testi istunto alkoi ensimmäinen kontakti ajoneuvoja, jossa meidän asiantuntijat analysoitiin sekä sisä- että ulkopuolella kunkin yksikön.
Ensimmäisenä dynaaminen istunto, loimme pidätystesti ja huijannut luiskat 24 ja 18 prosenttia.Muutimme käämin Rata vakautta ja käsittely, jossa se voi arvioida dynaamista käyttäytymistä ajoneuvojen ja kapasiteettia mekaanisen toisen tason teillä.

Eikä suorittavat unohtanut nopea testi, laajassa ulompi rengas kappaleet hyväksynnän INTA jossa paljasti käyttäytymistä osoitteet ja jousitus.

Tulos Challenge TM Van on ollut todella tyydyttävä
Tämä on täysin uudistettu malli, etuveto edelleen
korostaa monitoimiohjauspyörän

Se kiinnittää huomiota pieni pyörä käytetään silloin pakettiauton

ylläpitää erilaisia ​​moottoreita jo edellisessä LT-sarja