Viiden tyylikkäin kaupunkiauto hetki

Urban autoja enemmän charmia StyleandUrban autoja enemmän charmia StyleandUrban autoja enemmän charmia StyleandUrban autoja enemmän charmia Styleand

Smart ja ForFourSmart / älykäs ForFour

Epäilemättä, Fortwo ja Forfour uutta Smart He ovat olleet kaksi merkittävää edistysaskelta autoteollisuuden asiakkaille kaupunki- Viime aikoina -saldrán myytävänä Espanjan markkinoilla marras. Sekä osake suunnittelu ja rakentaminen alustan Renault Twingo, joten kyseiset kolme kaupunkilaisille "tarjoavat sama filosofia takamoottori ja takavetoinen. hänen suunnittelu tuskin se menee huomaamatta ja se korostaa uusi ilme ajovalot, säleikkö etusäleikkö ja erittäin lyhyet ylitykset elin. Eri yhdistelmä värejä ja materiaaleja tuo tiettyä charmia sekä Smart Fortwo ja Forfour. Aluksi, uusi Smart ja Forfour ovat saatavilla kolmen sylinterinen moottori 999 cm3 71 ilmakehän CV (jäljempänä voi valita turbo 898 cm3 ja 90 CV). Sillä pitkälle 2015, mekaaninen alue valmistuu saapumista perus moottorin tai pääsy kolmen sylinterin bensiinimoottorin ja 60 hv. Lisätietoa uudesta Smart ja ForFour.

Renault TwingoRenault Twingo

suunnittelu ja kekseliäisyyttä ovat todellinen vahvuuksia. Kuten tiedätte, tämän sukupolven Renault Se on lyöttäytynyt Daimler kehittää sekä kaksi uutta Smart (ForTwo ja ForFour, hetkellä) näin uusi Twingo. Ja tässä piilee suurin erikoisuus tämän kaupungin uuden Renault: kantaa moottoriin vartalon ja työntää takapyörät ...

Kahden moottorin käytettävissä Twingo on kolme sylinteriä, yksi on ilmakehän kanssa 999 cm3 ja 70 hv, toinen on tunnettu TCE 898 cm3 turboahdettu moottori 90 hv. Enemmän tietoa Renault Twingo.

Toyota AygoCitroen C1 / Toyota Aygo / Peugeot 108

Citroen, Toyota ja Peugeot he halusivat pitää kaikki sen kaupunkiauto kehitystä C1, Aygo ja 108, Kyllä, oma erottaa ne paljon selkeämpi muodossa kuin edeltäjänsä.

C1 Se on saatavana versiot kolme tai viisiovinen. Mukana on myös mahdollisuus valita variantti avoauto liukuva kangas katto -of ajaa sähkö- muodostamalla aukko katon 80 76 cm (lisää Citroen C1). Mekaaninen alue muodostetaan aluksi kaksi bensiinimoottorit a 998 cm3 ja 68 hv ja 87 hv 1,2. Laitteistossa korostetaan peili Screen multimediajärjestelmä, joka yhdistää älypuhelin ajoneuvoon. Lisää Citroën C1.

Uusi Toyota Aygo, välin, voit valita aluksi kaksi elinten kolme ja viisiovinen (Japanilaisten yritys ei tarjoa mahdollisella hetkellä Cabrio-versio). Sen moottoriin pelkistyy kolmen sylinterin bensiini 68 hv 1,0 ja sen esteettistä silmiinpistävää edestä suuri persoona, jossa korostetaan muodossa X, joka ottaa grilli. Lisää Toyota Aygo.

Kun kyseessä on Uusi Peugeot 108 (Korvaa aikaisemman 107), Tarjoaa mielestämme "Vähemmän riskialtista muotoilua kolmesta. Kuten C1, kolme koria (kolme ovea, viisi ovet ja ylä- tai avoauto), kaksi bensiinimoottorit (1,0 VTi 69 hv ja 1,2 PureTech 82 hv) ja merkittävän laitteet ovat käytettävissä korostaen peruutuskamera, automaattinen ilmastointilaite ja -multimediajärjestelmä peili Screen. Lisää Peugeot 108.

Fiat 500Fiat 500

koko viettelijä pelkistetty jonka muotoilu tekee selväksi erehtyä retro väriaineita ja suuri persoona, Fiat 500 luvulle edelleen valloittaa yleisöjä ympäri maailmaa. Jos Mini oli edelläkävijä tarjotessaan loputtomasti muokkausmahdollisuudet pienessä ajoneuvon Fiat 500 Hän on perinyt tämän filosofian mielin. Kaupallinen alue käsittää kaksi runko tyylejä: kolme-ovi suljetaan ja variantti 500C tai Cabrio kanssa kankaalle katto, joka voidaan taittaa tai edetessä päälle. Kuten moottoreille, he voivat valita neljästä: kaksi bensiini (0,9 Turbo TwinAir 105 hv ja 1.2 69 hv), bi-fuel kaasu-nestekaasua (LPG) 69 HP ja Diesel 1.3 Multijet 95 hv. Enemmän tietoa Fiat 500.

Adam OpelAdam Opel

Aatami vakaasti sitoutuneet, joka tekee Opel segmentissä kaupunkien, tässä tapauksessa, täynnä tyyliä, charmia ja loputtomat mahdollisuudet räätälöinnin. Verrattuna sen kilpailijoihin, Adam on ylivoimaisesti yksi, joka on suurempi mekaaninen tarjontaa. Nimittäin, voit valita seuraavista potkurit: 1,0 EcoTecin Turbo 116 hv, 100 hv 1.4, 1.4 87 hv 1,4-bensiini kahdella polttoaineella LPG 87 hp ja 70 hp 1.2. Koko 2015, kaikkein urheilullinen ja aggressiivinen versio, Adam S, kapinallisia muotoilu ja 1,4 Turbo 150 hv sisällytetään. Todellisille ystäville alkuperäisen, suositellaan uusia Adam kiviä, Adam sisäänvedettävä kankaalle katto, elin korkeus maasta hieman korkeampi ja ulkopuolella elementtejä muistuttaa taajuusvaihteilla.