Se on Toyota SUV alue: C-HR, RAV4, Land Cruiser ja Hilux

Maastoauto Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser ja HiluxMaastoauto Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser ja HiluxMaastoauto Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser ja HiluxMaastoauto Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser ja Hilux

Keskustelu SUV on epäilemättä tee Toyota RAV4. Tämä kompakti malli ei ole vain yksi suosituimmista ympäri maailmaa, mutta nykyään sitä voidaan pitää edelläkävijänä luokka kun se otettiin käyttöön vuonna 1994 Geneven autonäyttelyssä. Paljon on tapahtunut sen jälkeen, yli 20 vuotta, mutta neljännen sukupolven RAV4 on edelleen täysin ilmentää tätä käsitettä SUV, vaikka sen parantaminen ja että se kykeni sopeutumaan hyvin muutoksiin luokkaan, jossa yhä ruokkii kilpailevien tarjouksen.

Testaa ParasSiksi tulevassa Test Paras, joka pidetään Las Rozas messualueelta seuraavien 11, 12 ja 13. marraskuuta, Et voi olla huomaamatta nimittämistä, saati RAV4, joka on myös äskettäin julkaissut mielenkiintoisen hybridi variantti, joka tuo entistä houkuttelevampaa valikoimaansa. Jos olet kiinnostunut saamaan uuden Toyota RAV4 vuonna Suurin tapahtuma testata autoja Espanjassa, aivan kuten varauspyynnön tästä linkistä.

vieressä RAV4, Toyota-SUV-alue liittyy Nyt brändi C-HR, maastoauto, joka aiheuttaa sensaation sen aggressiivinen ja alkuperäisen kuvan. Toyota-C-HR, joka on tällä kertaa lovi alapuolella ja tarjoaa RAV4 raitista ilmaa luokkaan Kiitos tällaisia ​​uraauurtava ja houkutteleva design. Toyota on jo aloittanut markkinoinnin rajoitettu sarja 200 yksikköä hintaan 29000 euroa kutakin (Ja itse asiassa jo niitä on käytetty) ja laaja laitteet.

Valettu Toyota SUV on nyt valmis edellä kaksi mallia, joissa on enemmän off-road ominaisuudet, ja nykyään lähes ainutlaatuinen markkinoilla, mutta silti merkittävää kysyntää erittäin funktionaalisten ja monipuolisuutta. Puhumme tietenkin Land Cruiser ja Hilux nouto. Ensimmäinen Toyota Land Cruiser, se julkaisi uuden moottorin 2015 saapumista 4-sylinterinen 177 hevosvoimaa, joka erityisesti lisää sen tehokkuutta. Se on myös lisännyt sen varusteet ja tarjoaa enemmän versioita. Omalta osaltaan Toyota Hilux Se on edelleen nouto hienostunut ja vankka, nyt nykyaikaisempi muotoilu ja suuri kapasiteetti voittaa kaikenlaisia ​​esteitä ansiosta vähentämiseen.

Toyota C-HR

uuden Toyota C-HR Se on ollut, kuten olemme sanoneet, Lopulta SUV saapua välillä japanilainen valmistaja. Se on malli, jossa on persoonallisuutta ja silmiinpistävää suunnittelu, välissä coupé ja kompakti SUV, mutta toivoo kilpailla ja kestä kaikkivaltias markkinoille Nissan Qashqai. C-HR perii hybridi propulsiojärjestelmässä Toyota Prius, joiden yhteenlaskettu teho on 122 hv: eli sen alhainen virrankulutus ja luotettavuus ovat enemmän kuin todistettu. Epäilemättä se on malli, joka antaa sen keskustelun tulevina kuukausina ... ja jo voisimme edes yrittää.

teho122 hv
keskikulutus3,9 l / 100 km
versiot4x2
pituus4,36 metriä
runko377 litraa

Toyota RAV4

kanssa pituus 4,57 metriä, Toyota RAV4 Se on käytettävissä vain 5-ovinen versio. Hän on hiljattain julkaissut hänen ensimmäinen hybridi-versio (Tämä linkki löydät testi), johon on lisätty kaksi muuta variantteja, yksi dieselin ja muiden polttoaineiden. Uuden hybridi RAV4 on tarjottava kaksi vaihtoehtoa, joista toisessa etuveto ja neliveto toinen 4x4. On neliveto on toinen sähkömoottori liittyy takapyörät. Yhdessä tämä uusi hybridi version Toyota RAV4 2.0 dieselmoottori tarjoaa 143 hv BMW lähde liittyy etuvetoinen. Kun taas bensiinin veto lohkon kaksi litraa ja 151 hv, tätä 4x4.

tehoVuodesta 143-197 hv
keskikulutus4,7 l / 100km
versiot4x2 ja 4x4
pituus4,605 ​​metriä
runko501 litraa

Toyota Land Cruiser

pohjimmainen kovanaama, vaikka se Pure maastoauto Toyota Land Cruiser Se on mukautettu kertaa modernin SUV. Tämä vahvistaa sen uuden sarjan, jossa kyllä ​​vielä ratsastaa korkea käyttävä kone, jossa on 2,8 litraa ja 177 hv (Tämä linkki löytyy testin). Tämä SUV tarjoaa myös kehittyneitä valvontaa ja paljon tekniikkaa tuottaa hyvää suorituskykyä ja mukavuutta asfaltin huolimatta paino ja tilavuus, runsaasti tilaa sisällä ja jopa seitsemän paikkaa jos valita viisiovinen elin.

teho177 hv
keskikulutus7,2 l / 100km
versiot4x4
pituus4,78 metriä
runkoVuodesta 381-621 litraa

Toyota Hilux

Aina viite pick-up-tyylinen Toyota Hilux Se on nyt kahdeksannen sukupolven. Siinä tämä myös puhdas SUV sitoutuminen moderni design ja parempia laitteita. Se on 2.4l siirtymä ja 150 hevosvoimaa, jopa kolmella kokoonpanoissa valita: yksinkertainen, laajennettu tai miehistön ohjaamojen. Upea piristymistä tätä linkkiä löydät testi.

teho150 hv
keskikulutus7,0 l / 100 km
versiot4x4
pituus5,33 metriä
runko1211 litraa laatikko

Saatat myös olla kiinnostunut:

Villeimmät ja urheilu uutisia Toyota

Toyota C-HR Launch Edition: köyhdytetty varaukset

Toyota RAV4 vs VW Tiguan, mikä on parempi?