Breaking Bad autoja huutokaupassa

Breaking Bad autoja huutokaupassaBreaking Bad autoja huutokaupassaBreaking Bad autoja huutokaupassaBreaking Bad autoja huutokaupassa

sarja Bryan Cranston, Breaking Bad, on mullistanut maailmaa sen historiaa, jossa Walter White ja Jesse Pinkman kaikki lait Albuquerque, kaupunki osavaltiossa New Mexico (USA) ohitetaan. Epätyypillinen skenaario yleistymistä pass olla normaalia elämää yhdeksi valmistajien Crystal "Most Wanted. Nyt autoja, jotka ovat lähteneet käyttää sarjassa voi ostaa huutokauppa. Sarjan fanit hulluksi ja vaikka tuottajahintoja ei kovassa, varmasti enemmän kuin yksi näistä autoista saavuttaa suuren summan.

Pontiac Aztek Walter White

todennäköinen tyypillisin sarja auto. Se on matkaseurasta ja liiketoiminnan "tähti Breaking Bad, laskentavälineet ja älykäs Walter White. Toiseksi viimeisessä kauden muutokset Chrysler 300 tuotemerkin. auton kunto on melko valitettavaa ja se tarvitsee suuret korjaukset, mutta hinta on alhaisin huutokaupattavien. Tämä Pontiac Aztek aitoja keräilyharvinaisuus faneille. Sinä maksat: 1000 $ -740 euroa. Pontiac Aztek

Chevrolet Monte Carlo Jesse Pinkman

Partner-Walter White Se näkyy sarjaan Chevrolet Monte Carlo nyt ei toimi ja Se on vahingoittanut virkistys ammunta sarjassa jossa auto saa laukauksia. Silti suuri joukko viattomia Pinkmanin Julkisen merkkeihin rahasumman Huutokauppa on 2500 $ 1849 euroa.

Chevrolet Monte Carlo

Jeep Grand Wagoneer Skyler White

Se on auto, joka Walter vaimo kävelee. Kuten, auto tuntuu hyvältä ja on kunnossa mekaanisesti puhuminen. Että kyllä, maalaus kaipaa korjailua ja me puhumme 1991 malli korostaa sen Classic esteettistä ja sivulta ja takaa levyjen jäljittelemällä puun väriä. Se on lähtöhinta 7125 $ 5268 euroa.

Jeep Grand Wagoneer

Toyota Tercel 4WD Jesse Pinkman

Yksi ajoneuvojen joka elää enemmän Pohjimmiltaan Breaking Bad ". Se on auton ostamisen Jesse Pinkman on turmellut Chevrolet Monte Carlo. kanssa Toyota Tercel 4WD -Hyvin tyyliin 'vasen' ja Pinkman-, nuoret tähdet joitakin parhaita kohtauksia sarjasta. Totta Jesse, sisä- ja ulkopuolelta on laiminlyöty ja mekaaniset kertyy 181500 mailia -The elämä Matkamittari lähes 300000 km-. Sen lähtöhinta on 5500 $ 4067 euros-

Toyota Tercel 4WD

Volkswagen New Beetle Marie Schrader

Se on ajoneuvo, joka ajaa Hankin vaimo, veli Walter White ja DEA agentti -Noudattamisen valvontaa koskevia lakeja drugs-. Se on mukava New Beetle syvän sininen ja 2006. Heidän asemansa on ilmoittanut melko hyvä ja itse asiassa se on lähtöhinta 10000 $ 7394 euros-. Vaikka tosiasia on, että autossa ei ole mitään erityistä sarjassa ja se ei ole huomattavaa merkitystä minuuttia ruudulla.

Volkswagen New Beetle

Ford F-250 Vamonos Tuholaistorjunta

Yksi peiteyhtiöiden turvautuvat Walter White on 'kokki' lasi ilman herättää epäilyksiä on Vamonos Tuholaistorjunta, oletettu yritys vastaa lopettamiseksi tuholaisia ​​kodeissa. Yhtiö on ajoneuvo Ford F-250 kehon 'Pick-up' että, mukaan tekniset Se on moottorin vikaantuminen Matkamittari ja se esittää melko suuri määrä. Lähtöhinta: 5000 $ 3697 euroa.

Ford F-250

Cadillac Sedan de Ville

että viime kaudella, päähenkilö sarja, Walter White, käytetään joissakin kohtauksia merkitys on Cadillac Sedan de Ville. Auton sisällä ja levyn läsnä jotkut viat ajoissa, koska se on vuosi 1977. Silti kuvaus puhuu hyvä mekaniikka, Epätavallisen auton tuossa iässä. Huutokaupassa se on lähtöhinta 5000 $ 3697 euroa.

Cadillac Sedan de Ville