Opel on uusi logo ja uusi iskulause

Opel on uusi logo ja uusi iskulause

"Tulevaisuus kuuluu kaikille" on Uusi slogan Opelin. Mitä viestin haluat välittää?: demokratisoida tulevaisuuden teknologioita ja laittaa ne kaikkien saataville. Autoteollisuuden muuttuu hyvin nopeasti. Ajoneuvo itsessään ei ole enää huomion keskipiste. painopiste on nyt keskittynyt ihmisten liikkuvuutta, se on koko paradigman muutos. Mekaaninen digitaaliseen polttoainetta sähköä, joka omistaa auton-pohjainen mobiiliratkaisuja kaikkiin tarpeisiin.

Opel, tulevaisuus ei ole elitistinen ylellisyyttä, mutta elämänlaatua kaikille. Opel on ollut edelläkävijä demokratisoida innovaatiot Premium ja teknologioita. Käyttöönotto kolmitiekatalyytti ja asennus kaikille matkustaja täysikokoinen turvatyynyt on pidetty virstanpylväitä ympäristö- ja turvallisuustietoisuus. Viime aikoina LED matriisi valo IntelliLux keskellä ja kompakti segmenttejä, liitettävyys sekä henkilökohtainen avustaja Opel OnStar palveluun tai Opel Ampera sähköauto-e ovat esimerkkejä.

Uusi logo Opel

Alussa uuden aikakauden Opel myös lähettämä uusi Opel Blitz. Merkkilogo on uusittu. Tästä lähtien kaikki viestintäkanavat käyttää logoa Opelin 2D Ulkonäkö Kirkas. On selvää, perusosat erottuva Opel-logo pysyy-ympyrän kuin symboli pyörän ja salama puhtaasti merkkinä vallan. Helppo tunnistaa yhdellä silmäyksellä.

Saatat myös olla kiinnostunut

Opel Grandland X. Ensimmäinen virallinen kuvia ja yksityiskohtia uuden SUV

Opel Insignia Grand Sport 2017: Ensimmäinen uusi Insignia

Opel, uusi tuotemerkki sähköautojen myös PSA?

Virallinen PSA ilmoittaa osto Opel vuoteen 2200 miljoonalla eurolla