Testaa Best maastoauto 2016 suurta juhlaa maastoauto

Testaa Best maastoauto 2016: suuri menestys osallistumisenTestaa Best maastoauto 2016: suuri menestys osallistumisenTestaa Best maastoauto 2016: suuri menestys osallistumisenTestaa Best maastoauto 2016: suuri menestys osallistumisen

Hän ei ollut koskaan tehnyt mitään tällaista maamme ja Euroopassa. Pyrkiessämme palvella lukijoita ja Internetin käyttäjille, ja kaikki, Heidän täytyy ostaa auton, päätimme luomme Ensimmäinen testi Best maastoauto, tapahtuma, jossa 19 merkit osoittivat ja mahdollisuus testata niiden malleja kaikki asiaan tavalla.

Convention Center Las Rozas (Madrid) Se on isännöinyt maastoauto megaconcesionario on 25000 neliömetriä 125 testi autoja ja 80 altistumista jossa voit vertailla, analysoida, testata ja ostaa. Erilaiset matkat, kuten hauska mönkijöitä reitillä, toimi testirata tietää, mitä on parhaiten tarpeiden mukaan ostajien.

koko kolmen päivän viikonloppuna 11-13 11 noin 5000 ihmiset ovat tehneet testins täysin ilmaiseksi Autojen ne kaivannut heitä ratkaisemaan monia kysymyksiä. Koska uusi peugeot 3008 tai Ateca Seat, voimakas Porsche Macan tai Maserati Levante, läpi myynti Nissan Qashqai, Kia Sportage tai Hyundai Tucson, valtaosa nykyiset tarjouksen meidän markkinoilla oli kävijöiden käytettävissä festivaalin on ollut Test Best maastoauto 2016.

Mutta tämä tapahtuma SUV ei pidä unohtaa, että se oli perhetapahtuma, jossa jokainen, nuoret ja vanhat, viihtyvät päivän tilamme. Se tapahtuu antamalla lasten alue monien toimintojen Se oli iloksi pienokaiset. tai aktiivisuus Play Station hänen uusi painos pelin Gran Turismo Nürburgring 2016 se ei estänyt niiden toimintaa milloin tahansa pitkiä jonoja odottamassa kiivetä paras simulaattori markkinoilla ja tuntuu pilotti Green Hell päivä.

osapuoli maastoautoMeillä on myös sisällä Virkistysalue paras Testaa vaiheessa konsertteja viihde palvelee niitä, jotka nauttivat virvokkeita alue palvelee kymmenkunta niin muodikasta tänään ruokarekka. Lopulta tämä Ensimmäinen testi ottelu Paras maastoauto Se on jo tullut hänen Ensimmäinen painos SUV puolue Euroopassa. Mutta älä huoli, he yhä maantieteellisillä alueilla. Toistaiseksi he ovat luottaneet tämän ensimmäisen aloitteen Audi, BMW, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Seat, Suzuki, Toyota ja Volvo, BP ja tutka varoitus Coyote. Kiitos kaikille.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Testaa paras SUV: suurin tapahtuma testata autoja

Tulevaisuuden SUV paljastui

Myydyin SUV luokittain