Maailmankartalle Marks halutuimmat autojen Google maittain

Maailmankartalle Marks halutuimmat autojen Google maittain

Ensimmäinen: että tietyt merkit etsitään Google ei ole synonyymi jotka ovat parhaat myyjät, ei edes halutuin. Te voi kirjoittaa nimensä, koska juuri käynnistänyt konkreettinen malli, joka herättää odotuksia tai ehkä kyse laajalti laitevioista. Hyvä esimerkki on Espanja, jossa valmistajan seurataan vuonna 2016 oli Volkswagen.

Toinen: ainoa tutkimuksessa mukana -by Quickco, Englanti verkkosivuilla components-, Google; Kiina, Venäjä ja Etelä-Korea ovat muita suosittuja hakukoneita, joita ei ole harkittu. Ottaen huomioon väestön näistä maista, Myöskään voi liittää useita neuvotteluja on mahdollisesti saada ihmiset.

Toyota, BMW ja Hyundain "ylin" Google

Teki kaksi poikkeusta, jakelun jälkiä Google-haku johtaa Toyota (74 maata), jonka jälkeen BMW (51 maata) ja Hyundai (17 maata): Kolmen osuus 73% kartan yhteensä 193 kansakuntia. Päinvastoin, Ford, Citroen, Seat ja Nissan tule näkyviin.

Most Wanted automerkit EuroopassaJos vertaamme näitä tuloksia valmistajat myyvät enemmän, jos kyseessä on Toyota suunnilleen se vastaa: vuonna 2016 oli toinen 10175 miljoonaa ajoneuvoa myyty maailmanlaajuisesti. Kuitenkin tuotemerkin myynti oli viime vuonna Volkswagen, jossa 10310 miljoonaa kappaletta; Jos katsomme haut Googlen, ne rajoittuvat vain joissakin Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa, Uruguayssa.

Espanjassa etsimme Volkswagen

Maassamme halutuimmista tuotemerkki on Volkswagen, vaikka se on myydyin Renault.

Joka ei näytä läheskään on Seat Ja maailmassa Google, olipa kansallisuus ja isänmaallisuus. Ainoastaan ​​Ranska, Saksa, Italia ja Ruotsi ovat suosikkihaut kotimaan valmistajat: Renault, BMW, Fiat ja Volvo.

Saatat myös olla kiinnostunut

10 tuotemerkkejä ja 10 automalleja arvostetuin

Mitkä ovat arvokkain tuotemerkkejä? auton Ranking

Onko Dieselgate vaikuttaa myyntiin Volkswagen Ryhmä?