7 persoonallisuuksia kuljettajat ratissa, ja sinä kuka olet?

7 persoonallisuuksia kuljettajat ratissa, ja sinä kuka olet?

Varmasti valtaosa meistä sanoa, että olemme hyviä kuljettajia. Emme kuitenkaan olisi pettää itseämme, jos kiisti, että olemme koskaan otettu erilainen persoonallisuus, kun ajamme ja asenne ja / tai muu kuljettaja liikuttaa meitä muuttunut. Ja riippuen meidän persoonallisuuden tai mielialaa, voimme reagoida täysin odottamattomalla tavalla, kun ajamme.

Goodyear ja London School of Economics (LSE) on ehdotettu tunnistaa nämä käyttäytymismallit keskuudessa kuljettajien. hänen ensimmäinen tutkimus, mitä he ovat tehneet kohderyhmien ja syvähaastatteluihin eurooppalaisten kuljettajien he ovat jättäneet yhteensä 7 persoonallisuuksia nähtynä näkökulmasta sosiaalipsykologian. Tässä menee:

7 persoonallisuuksia kuljettajat ratissa

professori

Se sielu opettaja, joka tulee ulos, kun ajamme ja Tunnemme tarvetta nähdä muita kuljettajia, jotka ovat tehneet väärin. Ei vain sitä, vaan odotamme mitalin työmme opetus muille.

Sabelotodo (tai 'Tolosa)

Näiden on kaikissa paikoissa ja yhteiskunnan aloilla, mutta myös tien päällä. Kaikki kuljettajat ovat epäpäteviä, ellei hän, ja huutaa nähdä loput siis suojaa, joka antaa sinulle oman auton. Selvää on mahdotonta.

kilpailukykyinen

hoito, älä yritä ohittaa tämän tyyppinen kuljettaja, joka ei jätä häntä helppoa. Jotkut jopa sulkee tien, tässä tapauksessa olemme todellinen vaara, on itsemurha-. He ovat vihaisia, jos etukäteen supermarketista toisia ostoskorin?

Justiciero

Se ei ole supersankari, mutta takaperin. tämä johdin rangaista muita kuljettajia kun luulet tehnyt väärin, joita se ei aina tarvitse olla. Se poistuu autosta, hän alkaa huutaa ja uhkaa jopa. Paras näissä tapauksissa kuuntelematta ... olemme nähneet tapauksia, joissa nämä kuljettajat tulevat hyökätä loput.

"Olen koko ajan läpi ihmisten katseen", mainittu kuljettajan tämän ryhmän haastattelussa.

7 persoonallisuuksia kuljettajat ratissa

Fugitive

Näette harvoin vuorovaikutuksessa muiden kuljettajien, yksinkertaisesti siksi On hauskaa kuunnella musiikkia tai puhuminen matkapuhelimeen toisen henkilön eristää. Tämän tutkimuksen mukaan, se on myös 'strategia ei turhautunut alusta alkaen. "

'Rakastan saada autoon ja mennä noin minun asiani, tekee mitä minun täytyy tehdä'; Okei, mutta se ei häiritse turvallinen ajoneuvo muuhun ...

Viisasten

Ei, ei Pep Guardiola suuhun entisen oppilaansa Zlatan Ibrahimovic. Se on kuljettaja, että kaikki olettavat olevan ja harvoin on lähempänä todellisuutta. Kun loppu on väärä, Tämän merkin hyväksyy virheet ja yrittää antaa heille looginen ja rationaalinen selitys. Ja sitä paitsi, Hän kykenee hallitsemaan tunteitaan, hyvä hänelle / häntä.

'En yleensä hermostu. Mitä tapahtuu, että jokainen on kiire ", sana filosofi ratissa.

saavuttamaton

Muut kuljettajat ovat jatkuva vaara, ja tietenkin tapa on täysin persoonaton. 'Harmittaa kuljettajat mielestäni vaarallisia, minun täytyy päästä pois niistä', Hän sanoo evasively pilotti keskusteluryhmään.