5. urheilu lisää ‘halpa’ nauttia ajo

Halvin 5 urheilu nauttia ajoHalvin 5 urheilu nauttia ajoHalvin 5 urheilu nauttia ajoHalvin 5 urheilu nauttia ajo

Alfa Romeo 4CAlfa 4C

Se on ollut yksi viimeisimmistä rentoja tuli markkinoille, puhumme uudesta Alfa Romeo 4C, auto enemmän passional hetkellä tarjolla nykyisen valikoiman Italian tuotemerkin (puhumattakaan versions Quadrifoglio Verde MiTo ja Giulietta). Takana moottorilla, takaveto, 240 hv teho, vain 895 kg! paino ... allekirjoittamisen 'biscionne' ampua sinut suoraan sydämeen tämä pikku piru. Kollegamme Lorenzo Alcocer oli yksi ensimmäisistä espanjalaista toimittajaa laittamaan komentajien ja niin alkoi hänen artikkeli: "mitä näet, mitä saat selville, kosket siihen, kuuntelet, sivuvalot ja välittömästi tuntuu puhdas Ferrari ... aloittelijoille. Maserati valmistetaan ja myydään kaunis Alfa Romeo kilpi. Voitte kuvitella millaista urheilu on ... olet oikeassa: uusi Alfa 4C". Lisää Alfa Romeo 4C.

Subaru BRZToyota GT86 / Subaru BRZ

Kaksoset, boxer moottori nelisylinterinen vaakatasossa vastusti, takapyörä saada kaikki arsenaali voima ... Toyota ja subaru Lisäksi he haluavat olla päähenkilöitä enemmän intohimoinen puolella autoa sen elinvoimainen GT86 ja BRZ. Kuka sanoi vain Toyota autoja oli 'tylsä' ja tehokas? GT86 on hiljaisuus monta suuta. Ja mitä ajatella BRZ, muita merkittäviä täysiverinen Subaru WRX STI vieressä? Lisää Toyota 86 ja Subaru BRZ.

BMW Z4BMW Z4

Synnynnäinen urheilullisuutta ja hauskaa takatyöntölaite BMW drizzled enemmän kuin houkutteleva design, BMW Z4 Yleensä vie nämä rankingissa urheilu- ja orret nauttia ajo. Joiden valikoima moottoreita vaihtelevat 156-340 hv (jälkimmäinen versio, Z4 35is sDrive DKG ylittää 60000 euroa), minkä tahansa version voin olla hauskaa niiden komentajat hyvin ylpeillä kaksipaikkainen roadster suuri esteettisyys. Kaikista variantteja, suosittelemme versio Z4 35i sDrive 306 hv DKG kytketään automaattisen kahden kytkimen seitsemän nopeus (saatavana myös kuuden nopeus manuaalinen siirto). Lisää aiheesta BMW Z4

Porsche CaymanPorsche Cayman

Puhua sijoitusta urheilua eikä kuuluvat Porsche malli voi olla pyhäinhäväistys kaikille tosi ystäville autoja. Laittamalla raja 60.000 eurolla, emme voineet valita viitaten viittauksia todellisen urheiluhenkeä (myyttiä 911), vaikka lopulta tuotemerkki Stuttgart olemme mielenkiintoinen hintaan Porsche Cayman on saatavana nyrkkeilijän moottorin ominaisuuksien DNA Porsche kuusi sylinteriä, tässä tapauksessa 275 hv 2,7. Enemmän Porsche Cayman

Nissan 370Z NismoNissan 370Z Nismo

Jotain alle 58000 euroa, nyt voit nauttia Japanin soturi kuin on Nissan 370Z Nismo coupe versio. Tietäen osaston työtä Nismo (nimi johtuvat unionin sanojen Nissan ja Motorsport), teillä on edessänne auton takatyöntölaite moottori 3.7 V6 344 hv (versio 2015 370Z Nismo ilmoittaa 355 hv) muotoilu monet aggressiivinen yksityiskohtia. melko hoitoon, ei ole epäilystäkään. Lisää Nissan 370Z Nismo.

Muut 'kukot taistella', mitä lisäät tai voisi valita oman sijoitusta?

Olen varma, että olet ajatellut tahansa GTI kompakti urheilu kuten esimerkiksi Volkswagen Golf GTI ja Golf R, Opel Astra OPC, Seat Leon Cupra, Renault Megane R. S., Ford Focus ST, Mercedes 45 AMG, 1-sarjan BMW M135i, Audi S3... lisäksi kuppeihin hyvällä argumentit RCZ R tai Scirocco R ja unohtamatta, pienten ja 'Poussinin' Abarth 500, ne kaikki epäilemättä kiinnostavia vaihtoehtoja nauttia ajo. Mitä valitsisit? Kerro meille mielipiteesi ja valita paras urheiluautoja ajasta.