Tarkka kopio DeLoreaniin Back to the Future, myytävänä eBayssa

Nyt myynnissä eBayssa tarkka kopio DeLoreaniin Back to the FutureNyt myynnissä eBayssa tarkka kopio DeLoreaniin Back to the FutureNyt myynnissä eBayssa tarkka kopio DeLoreaniin Back to the FutureNyt myynnissä eBayssa tarkka kopio DeLoreaniin Back to the Future

On autoja, jotka velkaa heidän maineensa valkokankaalle ja DeLorean Se on yksi niistä. Kun, kahdeksankymmentäluvulla, Paluu tulevaisuuteen osuma teattereihin ympäri maailmaa, monet unelmoinut kyseistä ajoneuvoa, joka antaisi niille mahdollisuuden matkustaa ajassa. Nyt kun halu voi tulla todellisuutta: DeLorean harrastajille on mahdollisuus hankkia kopio alkuperäisestä. Virallisesti lisensoitu, mutta pysty liikkumaan eteenpäin. EBay ei oikeastaan ​​nuku paljon, mutta nyt, ihmeet eivät uskalla.

Löytäminen DeLorean ei ole vaikeaa. Vaikeinta on keksiä tarkka kopio ajoneuvon että Marty McFly ja Doc käsitellä. Kun töihin sarjaa ja tehdä nopea haku, hän tajuaa, että DMC-12 DeLoreaniin ole pulaa Juuri käytettyjen tavaroiden markkinoilla. Jotkut ovat kalliimpia kuin toiset, mutta vain harvoissa tapauksissa, saatat törmätä mitä todella kuvittelee mietittäessä Back to the Future: todellinen DeLorean tullut aikakone.

Vain sinun täytyy olla käsillä $ 48100 (43700 euroa) merkin hinnan parhaillaan tarjouksen eBayssa. Sitä se maksaa tehdä kaikkein nostalginen tarkka kopio suuri päähenkilö Paluu tulevaisuuteen, Marty McFly luvanhaltijoiden ja Doc.

DeLorean

Kyllä, kuuluisan elokuvan faneille on huomioitava, että auton huutokaupassa koskaan esiintynyt trilogian. Se on ajoneuvo, joka oli luotu juhlistamaan 30-vuotista Sarjan ja ominaisuudet virallisesti valtuuttamia NBC-Universal, kaikki tarvittavat asiakirjat ja ylimääräisiä allekirjoittama lähes kaikki näyttelijät kuten Biff Tannen (Tom Wilson), Doc Brown (Christopher Lloyd) ja jopa ajoneuvojen suunnittelija elokuva Michael Scheffe'n.

Kyllä, myös se on vuon kondensaattori

Tässä DeLorean puutu mitään. Se on kaikki osat auton, joka ilmestyi valkokankaalle: Ulkoinen johdotus (jäljitelmä, tietenkin), laitteiden päivämäärä ja kellonaika seuranta ja, tietenkin, vuon kondensaattori. On syytä pitää mielessä, että se on tarkka kopio sertifioitu McFly ja Doc käsitellään elokuva; ostajat tarjouksen se ei voi (ja pitäisi) odottaa vähemmän.

Vastauksena mekaaninen osa, matkamittarin sanoo Se on vain kulkenut 29280 mailia (Noin 47000 km) hallitaan manuaalinen viiden vaihteisto. Sen valikoima laitteita tulee täydellinen ilmastointi, nopeuden valvonta risteily, sähköiset ikkunannostimet, nahkaverhoilu ja jopa kasetti pelaaja ... jotain todella on voitava matkustaa ajassa. Kyllä, ne jotka haluavat tehdä unelmansa todellisuutta täytyy toimia nopeasti: keskiviikko huutokauppa päättyy 27 heinäkuu.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

- DeLoreaniin DMC-joulukuussa 2017 on uusi moottori ja enemmän valtaa

- Paluu tulevaisuuteen: DeLoreaniin DMC-12, tuotantoon vuonna 2017!

- DeLorean DMC-12, urheiluauto elokuvasta Paluu tulevaisuuteen